God Jul!

Skribent

Jonatan Blomberg

25 december 2021 | 07:00

Här är alla 24 intervjuer i MovieZines intervjulkalender

Under december har MovieZines intervjulkalender lockat över 50 000 läsningar! Om du missat någon av luckorna kan du nu hitta alla samlade på ett ställe.
God jul kära läsare! Julafton har nu kommit och passerat, men under nedräkningen fram till den stora dagen bjöd MovieZine på en egen liten julkalender. Eller, "intervjulkalender" som vi kallat den - där varje ny lucka dolde ett nytt snack med någon skådespelare, regissör eller manusförfattare ur film- och tv-branschen.
 
Utöver att snacka om ett gäng aktuella premiärer - som "The Witcher", "En kunglig affär" och "Beck - Ett nytt liv" - så har "Succession" lyfts fram som en av årets bästa tv-serier, "Die Hard" bekräftats som en sann julfilm och "Dune" som en av årets bästa långfilmer.
 
Efter över 50 000 besök i december så är det redan många som har givit intervjulkalenderns luckor en chans. Men om du har missat någon av luckorna under månaden, så har vi nu samlat alla på ett och samma ställe här nedan:
 

Här hittar du alla 24 intervjuer årets intervjulkalender:

 
Personligen ser jag verkligen fram emot att få ta del av den nya "The Lord of the Rings"-serien nästa år, vilket blev varför regissören bakom serien fick öppna vår julkalender.
 
 
 
 
 
 
 
 
"Succession" lyftes fram som årets bästa tv-serie flest gånger i intervjulkalendern.
 
 
 
 
 
 
"Vi tycker att folk ska vara peppade, riktigt peppade!" hälsade Crazy Pictures från inspelningarna av "UFO Sweden"-inspelningarna.
 
 
 
 
 
Kim Bodnias snack om att axla rollen som Vesemir och träda in i "The Witcher"-världen blev en av intervjulkalenderns mest populära luckor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kristofer Hivju, skådespelaren som är aktuell med juldagens premiär av "Beck - Ett nytt liv", fick agera intervjulkalenderns tomte och bjöd även på snack om "Game of Thrones" och "The Witcher".
 

Läs också: Henry Cavill berättar om skadan, "The Witcher" och ansvaret mot fansen

 
Vilken lucka bjöd på det bästa intervjulkalendern-snacket? Kommentera gärna nedan! 
| 25 december 2021 07:00 |