Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 december 2021 | 07:00

Crazy Pictures utser "Tunna blå linjen" till årets bästa tv-serie

Bakom lucka 13 i MovieZines egna intervjulkalender hittar vi... filmkollektivet Crazy Pictures!
Under december släpper MovieZine en ny intervju varje dag, hela vägen fram till julafton. Vår egna lilla "intervjulkalender" kommer att inkludera korta snack med svenska och internationella skådespelare, regissörer och manusförfattare. Bakom lucka nummer 13 döljer sig några snabba frågor till det spännande filmkollektivet Crazy Pictures.
 
Efter att ha imponerat med sin ambitiösa debutfilm "Den blomstertid nu kommer" för några år sedan, så har filmkollektivet Crazy Pictures spenderat det senaste året med förproduktionen och inspelningen av deras nya storsatsning; "UFO Sweden". Nästan hela filmen är nu färdiginspelad - och det ryktas faktiskt om att en första teaser kommer att släppas redan under december i år. Biopremiären är dessutom satt till juldagen 2022, så det är bara att börja räkna ned dagarna till nästa jul!
 

"Vi tycker att folk ska vara peppade, riktigt peppade!"

 
 
Den största delen av "UFO Sweden"-inspelningarna är nu över. Hur har det gått och hur peppade tycker ni att att vi som inväntar premiären borde vara?
 
- Det har gått väldigt bra, bitvis väldigt slitigt och utmanande men när vi tittar på materialet vi fångat så känns det värt det. Vi tycker att folk ska vara peppade, riktigt peppade!
 
Av alla filmer ni har hunnit se från 2021, vilken är den bästa?
 
- Svaret får nog ändå bli "Dune" här. Flera av oss somnade [kanske lite väl trötta från inspelningarna] men det får stå för dom, haha.
 
Av alla tv-serier ni har hunnit se från 2021, vilken är den bästa?
 
- "Tunna blå linjen". Sjukt bra.
 
Vilken titel (film eller tv-serie) ser ni mest fram emot att få se under 2022?
 
- Ehh, "UFO Sweden"!
 
Angående den eviga frågan kring huruvida "Die Hard" får räknas som en julfilm, råder det enighet inom Crazy Pictures här eller är detta en debatt som ständigt riskerar att blossa upp och försena inspelningarna? Vågar ni en gång för alla fälla avgörandet?
 
- 100% julfilm!
 
Jesper Barkselius och Inez Dahl Torhaug i "UFO Sweden". Foto: Wepix.
 
"UFO Sweden" får svensk biopremiär under juldagen 2022. "Den blomstertid nu kommer" finns just nu att se på exempelvis Netflix, HBO Max, Viaplay och C More.
 

Läs också: Fartfylld polisjakt under inspelningarna av "UFO Sweden"

 
Imorgon öppnar vi nästa lucka av MovieZines intervjulkalender, håll utkik!
| 13 december 2021 07:00 |