1492 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
1492 inlägg
Här kör vi samma drill som med Top 5 lek (Film) tråden fasst här radar vi spel i alla olika kategorier.
Jag drar igång med.
Top 5 Rockstar studios
1113 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
1113 inlägg
Vi testar en gång till.
Top 5 spel skurkar
-64 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
-64 inlägg
Jag är värdelös på rangordning menn kan åtminstone skriva ner fem random urgrymma skurkar.
Sander Cohen (Bioshock)
Alma (F.E.A.R)
Albert Wesker (Resident Evil)
Dr. Willy (Mega Man)
Lidquid Snake/Revolver Ocelot (Metal Gear Solid)
Top 5 urgrymma spelhjältar. (De du själv har kontroll över dvs.)
68 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
68 inlägg
John "Soap" Mactavish (MW1)
Marcus fenix (GOW)
Cole Train (GOW)
Sam Fisher (Splinter cell)
Max payne (Max Payne 1-2)
Top 5 Spel baserade på film (eftersom detta är ett filmforum så tyckte jag att denna kategori skulle vara med =D)
133 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
133 inlägg
1. Bourne Conspiracy
2. Lego Batman
3. Bond: Quantum of solace
4. Lara Croft: Tomb raider legend
5. James Cameron's Avatar
Top 5 krigs spelen
1492 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
1492 inlägg

Lara Croft: Tomb raider legend

När vart det spelet baserat på en film?
Tomb Raider är ju en spel serie som senare vart filmer.
68 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
68 inlägg
MW2
MW1
BAD COMPANY 2
BATTLEFIELD 2
OPERATION FLASHPOINT 2
Top 5 Strategi
1492 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
1492 inlägg
1. Age of Empires II
2. Age of Empires I
3. Comander and Conquer: Generals
4. Age of Mythologys
5. Starcraft
Top 5 spelstudios
-64 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
-64 inlägg
Beror lite på om man ser till dagens utbud hos dessa utvecklare eller om man ser till en karriärslång process. Men jag kör på denna lista.
1. Capcom
2. Konami
3. Nintendo
4. Rare
5. Epic Games
Top 5 Favoritvapen (Inte vapen som "sniper", "Granatkastare" utan mer specika vapen från spel. Exempelvis "Lancern" från Gears of War)
68 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
68 inlägg
Intervention sniper MW2
Long shot sniper rifle GOW2
Scorcher GOW2
Helghast StA 52 SLAR KILLZONE 2
ISA M82-G Assault rifle KILLZONE 2
Top 5 Nintendo 8 bit spel
5248 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
5248 inlägg
Ursäkta att jag avbryter lite, men jag tänkte höra lite efter. Jag är en harcoregamer : NOT. vi börjar där, är ni med nurå. Jag har ett Wii, ja den ligger och väntar på Galaxy 2, Other M och förhoppningsvis Zelda i år.
Men nu tänker jag inte sitta här och försvara att jag gillar Nintendo, för det gör jag, uppenbart come on !, men gillar även...ah jag är lite bisexuell eller så då man snackar spel. Är alltid otrogen min egen maskin, ja jag borde skaffa alla maskiner men nej....jag tycker det finns en viss respekt...
Jajaja respekt säger du och har ett Nintendo Wii...f.u.
Över till det jag spekulerat i,  finns ett spel som  heter Two Worlds, som många säger att är ett eller ja, typ ett eller en spel som kan sysselsätta mig i väntan på en fortsättning på Elder Scrolls. Jag känner mig verkligen som en nörd här nu och jag lovar...det är jag. Snygg, men nörd. Hursomhelst. Nintendo kommer att tillfredställa mig med bl.a Galaxy 2 men...jag kan bara inte glömma Oblivion, jag vill ha mer.
Tänker iof köpa ett Playstation 3 i vilket fall, och då snackar jag om spelen  Resident Evil V och det där spelet då han hänger i lianer, kör jeep och beter sig och uppföljaren på denna. Men dessutom Two worlds 2, idiot titel, men kan det vara något ? kan det vara något som tillfredsställer mina begär efter Oblivion....eller måste jag fortsättningsvis suga kuk för att tillfredsställa någon överhuvudtaget ;)
Haha ja, jag är fail. ett fail, många fail, massor av fail. Whats it to you ? Fail...
1492 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
1492 inlägg
Köp ett 360 om du vill ha mer titlar att braka ur, och du är som ja en redig the elder scrolls nörd, och då kan jag tipsa om Fallout 3(skaparna av Oblivion, nästan samma spel bara i en apocalytiskframtid) Fable, Fable II, Fable III (Kommer till julen), Two Worlds (Inte super bra men det funkar), Rise (skysst rollspel på en medelhavsö). Och dessa spel hittar du först och främst på 360, vilket också är en billigare och tyvär fanboys, men det är även en bättre maskin, då de flesta spel bara blir portade över till ps3 från 360, plus att alla spel inte kommer till ps3 men nästan alla kommer till 360, det är just därför vissa spel får betyg som 9/10 till 360 men kan sjunka ner på 7/10 till ps3. Men jag har verkligen inget emot ps3, jag vill bara tipsa om rätt konsoll, och jag är verkligen ingen 360-fanboy :)
Men alla vet nog endå att en skysst pc är bäst för rollspel!
84 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
84 inlägg
Psychopatrik: "det där spelet då han hänger i lianer, kör jeep och beter sig och uppföljaren på denna."
Uncharted?
5248 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
5248 inlägg
Ja Tobias Unchart me ! stämmer, Uncharted 1 & 2 känns som spel som jag  kan actionspela mig igenom min trista gråa värld. 2006 satt jag och jag ljuger inte, från mars ända fram till augusti och fullständigt njöt av Elder Scrolls och detta på 360. Tror Hannes har lite rätt här, till att börja med, jag köpte en 360 för ja Square Ware överhuvudtaget. Samarbetet mellan Nintendo och just Square Ware har, om jag utgår från att jag är en Nintendojunkie, hora ) aldrig någonsin blivit så bra som det var i tex Star Fos Adventures (Game Cube) eller alla ( fortfarande ) donkey kong contry OCH jag fullständigt älskade Donkey Kong 64. " För mycket samlande, tappade fokus bla bla bla "
Det första negativa var ju att det var " alldeles för mycket samlande ". Ge mig vilket spel som helst, med gärna en större värld, låt mig lukta.....jag samlar, jag samlar som om det inte vore någon morgondag, jag älskar sånt, ju mer desto bättre. Älskade Mario Galaxy, det enda jag tyckte fattades....jaja....precis det de flesta av er andra tyckte va " skönt att vi slapp " det fick ju " spelet att rulla på sådär skönt som bara Mario 64 gjorde ". Bitterfittor !!!! Själv saknade jag de 8 röda mynten, oftast var de just de där helvetiska myntent som blev utmaningen i 64áns version. Ja 100 äkta mariomynt blev ju ingen lek det heller, men jag saknade de djävla röda mynten. Egentligen är det ju bara att ge fan i att ta dessa om det nu är så djälva jobbigt. Sunshine HATADE JAG i allt, Galaxy trodde jag ett tag att skulle bli något liknande. Där hade så djävla fel, jag blir som ett barn MEN give me some red coins !
F.Ö. så finns det en sak, ja inte bara en, men just någonting som höll på att driva mig till vansinne ( som mario ska göra ) det är att ta alla djävla mynt på de där djävla plattformen efter nå extremt dumma planeter. Jag vet att jag aldrig kommer att få skriva något slags faqs eller nåt för det här är extremt dåligt förklarat, men jag gillar utmaningen...ja då jag klarat den. Jag har spottat, matvägrat, tvångstänkt etc...jag höll helt ärligt på att få  spasm...djävla */***/**568598/ spel ! Har ett gästrum här, den rutan är utslagen. Jag skäms för det. Ja den är helt okej nu men jag slog ut rutan en gång i tiden då jag var så ENORMT frustrerad på ett IDIOTSPEL som heter / hette Gouls an Goublins, ah ni som spelar vet exakt vilket spel jag menar och förmodligen vart jag la en...ja en vecka av mitt liv...helt djävla kinesiskt omöjligt blev det där DJÄVLA SKITSPELET till slut. Helt seriöst, jag får inga goda vibbar då jag ser outtakes från det där spelet, jag får   ÅNGEST...å det är inget skämt, jag mår riktigt djävla illa
Fanns ett annat spel också som jag fullkomligt älskade och sedan mot slutet HATADE och då menar jag HATADE ! Wizball...samla färg, fägra så allt blev trevligt. Nudda nåt och du fick börja om från början. Nja inte riktigt så, men typ så. Kommer fortfarande ihåg musiken, helt suverän, spelade det här spelet på Commondore 64, men också på Amiga 500 och spelet var verkligen vackert och färgrikt...då. Men det glömden man snart då man promt skulle färga alla dessa gråa världar, alltså Rare och deras överdrift ibland, men detta är en av höjdarna jag sent ska glömma. Borde väl varit runt 13-15 år och så ENORMT elak. Wizball blev inte lika roligt i slutändan, finns inte ett könsord jag inte kallat det för.
Appråpå...ah jag vet, låt mig. Starfox Adventure till Gamecube....tror det var Rarewares sista produktion till Nintendo, skitkul och då revolutionerande spel, DÅ. Inte så längesedan. Jag kastade bort en juldagsnatt med sista dryyyyyyyyyyyga bossen. Kommer fortfarande ihåg hans förbannade kommentar " We meet again Fox Mcloud " igen och igen och igen. En av de värsta bossar jag varit med om och det där irriterande introt man aldrig kunde trycka bort " We meet again Fox Mcloud." igen igen och igen....dryg, på gränsen till nästan ahaaaaaaa jag har tålamod då det gäller tv-spel, men inte då det gäller att nöta nöta nöta nöta....jag blir nästintill sinnesjuk, ja eller mer då. Fittboss och jag kommer aldrig i mitt liv att spela mot den där vita dryga planethelvetet igen, det är inte ens kul. nöta nöta nöta. nej.
1113 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
1113 inlägg
Top 5 Nintendo 8 bit spel
1 Mega man
2 Metroid
3 Zelda
4 Super mario bros
5 Duck hunt
Top 5 SNES
 
88 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
88 inlägg
1. Aladdin
2. Super Mario World
3. Super Mario Bros 3
4. Super Mario Bros 2
5. Super Mario Bros
Top 5 Nintendo 64 (man måste ha ocarina of time på förstaplats)
5248 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
5248 inlägg
Hannes jag vet om Fallout, men är det verkligen i samma klass som The Elder Scrolls ? Fattar tanken etc, men miljöerna känns, ja som om jag vill skjuta mig. Apocalyps i all ära, men ett spel som uppenbarligen ska räcka längre och längst, i Fallouts sönderbombade värld skulle det bli, TROR, jag att skulle bli tröttsamt i längden. Men jag kan ha helt jäkla fel, rekommenderar du det, tror du jag skulle fastna så där osunt och barnsligt ?
-64 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
-64 inlägg
1. GoldenEye 007 (mohaha)
2. Perfect Dark
3. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
4. Mission Impossible
5. Turok 2
Riktigt svårt att lista efter nr. 3 då det kommer in så otroligt många som bör få vara med och listan skulle säkert se annorlunda ut om jag skrev den imorrn. Men de två första är definitiva, även de två bästa spelen någonsin.

Top 5 snyggaste konsoler!
22 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
22 inlägg
[size=0=0]
[/size]
PC3
Xbox 360 Elite (de svarta)
Xbox 360
Wii
Super Nintendo 
(Måste säga de, Hitman blood money ett av de roligaste spelen som finns)
Top 5 bilspel
 
11107 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
11107 inlägg
1. Vectrex

 
2. 3do
 
3. Neo Geo

4. Super Nintendo

5. PS3
Du måste logga in för att kunna skriva i tråden. Att skapa ett konto är gratis och går blixtsnabbt. Logga in för att svara i tråden