1
En spännande serie som total havererar i sista avsnittet, med dålig skådespelar prestationer, manus som liknar matiné filmer från 50 talet. Är det verkligen ingen som kollar igenom avsnitten innan man släpper ut det till folk i stugorna
Läs mer
1
Absolut sämsta ja sett på länge !
Läs mer
2
Seg, hände inte mycket 2/5
Läs mer
2
Snyggt gjord - men helvete vad man stressade ihop slutet, för lång uppbyggnad eller för kort serie.
Läs mer
1
Gode gud vad dåligt det här var. Usla skådespelarinsatser, helt osannolika korkade insatser av någon som skall föreställa utbildad Polis. Lövtunn story. Bottennapp.
Läs mer
1
Kändes som de hade planerat 10 avsnitt men skådespeleriet höll så oerhört dålig klass så de klippte ned serien till fem, oavsett hur ologiskt och förvirrande slutresultatet blev. Det enda de sparade oklippt var dansuppvisningarna.
Läs mer
5
Bästa svenska serien på mycket länge rekommenderas starkt
Läs mer
1
Olidligt dåligt stundtals. Vet inte var jag ska börja. Långsamt, omotiverat och konstigt. Så många plot-holes och korkade beslut av karaktärerna. Känns som en väldigt ogenomtänkt serie där man inte visste hur man skulle hålla spänningen eller avsluta. Jag har aldrig spolat i en serie eller ett avsnitt men här var jag tvungen för det gick så långsamt.
Läs mer
1
Vilket skit, skulle vara en thriller men blev en dålig komedi, den var så dålig att dom var tvungen att lägga ner efter 5 avsnitt tror jag.
Läs mer
2
Satans överhypad. Oengagerande och tråkig. Kunde gjorts så mycket bättre. Svag 2/5
Läs mer