1
Kass väldigt seg
Läs mer
1
Kass väldigt seg
Läs mer
1
Kass väldigt seg
Läs mer
4
En kavalkad av mycket starka skådespelarinsatser. Ardehn, Sandman och Dencik är givna men mindre roller såsom ”Susse” spelad av Marall Nasiri tillför mycket i ett välspelat drama där spänningen är ständigt påtaglig utan att hänge sig svulstiga specialeffekter. Mycket imponerande, oväntat men välkommet bra. Rekommenderas!
Läs mer
5
Riktigt bra serie som visar hur pengar, droger påverkar folks omgivning och vilka konsekvenser det leder till. Det var grymt bra val av vem som skulle spela advokaten. Man blir som fångad i serien. De 6 stycken avsnitten gick riktigt fort. Jag hoppas på en andra säsong inom en snar framtid.
Läs mer
2
Ömsom nyskapande, ömsom konventionell dramaserie. En spännande intrig och ett antal fina rollprestationer varvas med skämskudde-framkallande G - Som i Gemenskap-ögonblick. Att varje scen, av ngn outgrundlig anledning, är fotad som Bourne-action hjälper inte denna förvirrade skapelse.. Underhållande hela vägen fram, men inte nödvändigtvis bra.
Läs mer
5
Mycket bra skådespelarinsatser! Ovanligt välregisserad berättelse som skildrar unga, rika, droger, föräldrar som inte ställer dom viktiga frågorna, den unga kvinnans dilemma, rädda sin pojkvän eller lämna. Pengar som förför och förgör. Det bästa jag sett!
Läs mer
5
☆☆☆☆☆
Läs mer