1
Trodde inte att den kunde vara sämre än ettan - Det var den!
Läs mer
2
Snygg film med noll hjärna.
Läs mer
1
Tror denna filmen hade varit snäppet bättre om den inte hade dialog.
Läs mer
4
När John Wick återvänder gör skaparna alla rätt och låter oss dyka ner lite mer i världen som John Wick rör sig i. Det är sofistikerat, snyggt och rått och alla actionscener är lika stabila som i ettan. När de lägger till ytterligare lite mer att bygga karaktären kring blir detta en bättre film än föregångaren. Och eftersom det är så ont om så här kompetenta actionstänkare får filmen med viss betänklighet faktiskt ett bättre betyg än ettan, 4/5. Givetvis en oerhört simpel film, men det finns stor underhållning i den ändå.
Läs mer
3
Toppar den första filmen i stämning och i mängden läckert koreograferade actionscener. Men kan inte komma ifrån faktum att Keanu har NOLL karisma vilket jag känner att filmen tyvärr lider av. Även om jag absolut köper den som dumt, opretentiöst stilvåld blir det helt enkelt lite enformigt med alla pannskott och kung fu-moves när det saknas den där John Mclane-gnistan i huvudkaraktären, som gör att man hejar på honom fram till mållinjen. All bark and no bite, som man säger. Men det är snyggt bark. Och kul att se Reeves och Fishbourne tillsammans igen. 3/5.
Läs mer
3
Något litet steg bättre än första filmen iom att det är mer påkostat, snyggare miljöer, bättre actionsekvenser, mer folk och skådisar. Keanu lika träig som vanligt. Underbart ljud, och lek med ljus, mörker och färger. Snyggt! 3/5
Läs mer