Filmografi

Filtrera listan
Senaste
Genrer
Årtal
Tjänster
Dölj betygsatta
Visa fler
Senaste kommentarer
David Brent
Sjuk talang det här. Ser just nu "Friday Night Lights" en serie som han medverkade i när han var 17 år och redan där så var han ruggigt bra och äger varenda scen han är med i. Han har dessutom sjuk fingertoppskänsla i rollval och medverkar ju även i andra serieklassiker som "Breaking Bad" och "Fargo". Kul att hans filmkarriär börjar ta fart nu och detta är den unga skådis som jag tror mest på av alla i framtiden. Kan tänka mig att "Meth Damon" som han kallas pga. sin likhet med Matt och att han medverkade i "Breaking Bad" kommer plocka hem en Oscarstayett framöver och bli ett riktigt stort och aktat namn, även för den stora allmänheten... För den här killen är en talang och ett råämne utöver det vanliga!!
Anton S Svar på David Brent för
Håller med! Plemons är sjukt bra, ser honom just nu i Olive Kitteridge där han är helt suverän. Se honom även i Black Mass där han imponerar stort som Kevin Weeks. Jesse Plemons är en fruktansvärt bra skådespelare, och det är som du säger bara en tidsfråga innan Oscarstatyetten är hans!
David Brent Svar på David Brent för
Vad kul att vi är eniga! Håller med dig om hans insats i Olive Kitteridge. Fantastisk miniserie förresten, med galet spel över hela linjen. Har inte sett Black Mass ännu, men kan tänka mig att han levererar stort även där :)
Flex Mentallo
Läskigt lik Matt Damon!