Vin Diesel

Regissör, Skådespelare, Manusförfattare 18 Juli 1967 New York, New York, USA

Biografi

Vin Diesel, född Mark Sinclair Vincent är en amerikansk regissör, filmproducent och skådespelare, född den 18 juli 1967 i New York.

Vin Diesel är mest känd för hans roll som Dominic Toretto i The Fast and the Furious-filmserien, Xander Cage i xXx och rollen som Richard B. Riddick i Chronicles of Riddick-franchisen. Han har även gjort rösten för Riddick inom två spel baserade på Chronicles of Riddick-franchisen och som är utvecklade av den svenska spelstudion Starbreeze i samarbete med Tigon Studios.

Innan han provade på skådespeleriet arbetade han som dörrvakt på olika nöjesställen i New York. Vin Diesel var på plats där Paul Walker avled. Han försökte få ut honom och racerföraren Roger Rodas men det var försent, Paul Walker och Roger Rodas dog direkt vid krocken.
Av: Kalis

Filmografi

Filtrera listan
Senaste
Genrer
Årtal
Tjänster
Dölj betygsatta
Visa fler
Senaste kommentarer
Franco
Hannibal the Conqueror är Vin Diesels nästa projekt vilket också är hans drömfilm som han velat göra i 10 år. Ni som inte vet vem Hannibal Barca var så bör ni söka och läsa lite för han var en av historiens främsta och smartaste ledare som krossade Rome under 200 BC.
Wugllabang
@Kevin E Ahaaa, ja då känns det ju genast mer logiskt och tippat, även om jag fortfarande tycker att det känns "out of place" och smått surrealistiskt. Men VD känns som en extremt sympatisk och härlig individ så inget illa om honom, han röst känns dock mer gjuten för jazzigt sound om man frågar mig :)
Kevin E
Han bestämde sig för att spela in sig själv och sjunga låten och tillägna den till hans flickvän på alla hjärtans dag. Men visst är det rejält oväntat klipp. Diesel verkar som en genuint skön kille irl ändå :)

http://www.people.com/people/article/0,,20675057,00.html
Visa fler (8)