Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 maj 2021 | 16:20

11 filmer från Marvel Studios släpps mellan 2021-2023

Se trailern som visar oss de allra första klippen ur "Eternals" med Angelina Jolie, Richard Madden och Kumail Nanjiani.
Marvel Studios har satt ihop en redig skryttrailer för att hylla biograferna som en plats som enar fans och skapar minnen. Efter ett år med biotorka är det nog många som ser fram emot att bänka sig framför ett episkt äventyr i totalt mörker - klippen från "Avengers: Endgame"-visningen är tillräckligt för att ge MCU-fansen gåshud.
 
I samma veva passar man på att visa upp sitt fullspäckade filmschema framöver med inte mindre än elva (!) filmer på väg under Fas 4. Närmast kommer "Black Widow" i sommar - en film som ironiskt nog släpps på streaming parallellt med sin biopremiär.
 
Här får vi bland annat veta att "Black Panther"-uppföljaren fått titeln "Black Panther: Wakanda Forever" och att "Captain Marvel 2" byter namn till "The Marvels". Hela tio nya Marvelpremiärer väntar de närmaste två åren! Dessutom teasar man sin "Fantastic 4"-reboot som än så länge står utan datum.
 
Kolla in trailern som även visar oss de första allra klippen ur Chloé Zhaos "Eternals" med Angelina Jolie i ensemblen.
 
 

Här är alla kommande filmer från Marvel Studios

 
Black Widow - 9 juli
Scarlett Johansson spelar Natasha Romanoff för sista gången i en prequel som tar henne hem till Ryssland. Action med Florence Pugh och Rachel Weisz i övriga roller.
 
"Shang-Chi" presenterar en ny, asiatisk superhjälte på vita duken.

Eternals - 5 november
”Nomadland”-regissören Chloé Zhao introducerar en ny grupp mäktiga superhjältar. I ensemblen hittas Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani och Gemma Chan.

Spider-Man: No Way Home - 17 december
Tom Holland spelar Spider-Man för tredje gången, och det ryktas om äventyr i andra dimensioner där han får möta Dr. Octopus och andra spindelmän.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 25 mars 2022
Benedict Cumberbatch återvänder som magikern Doctor Strange, i regi av Sam Raimi.

Thor: Love and Thunder - 6 maj 2022
Inspelningen av den fjärde "Thor"-filmen pågår för fullt med Taika Waititi tillbaka bakom kameran. Förutom Chris Hemsworth medverkar också Chris Pratt, Natalie Portman, Russell Crowe och Christian Bale som skurken.

Black Panther: Wakanda Forever - 8 juli 2022
Uppföljaren till ”Black Panther” kommer inte att ersätta Chadwick Boseman. Istället ska filmen ”utforska Wakanda och återse många av karaktärerna i första filmen”, skriver IGN. Ryan Coogler är tillbaka som regissör.

The Marvels - 11 november 2022
Uppföljaren till ”Captain Marvel” med Brie Larson tillbaka i huvudrollen. Teyonah Parris (”WandaVision”) är tillbaka som Monica Rambeau och Zawe Ashton (”Valvet Buzzsaw”) spelar skurken.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania - 17 februari 2023
Regissören Peyton Reed får avrunda "Ant-Man"-trilogin med Paul Rudd och Evangeline Lilly.

Guardians of the Galaxy vol. 3 - 5 maj 2023
Så snart James Gunn lekt färdigt i DC:s universum börjar inspelningen av en tredje "Guardians of the Galaxy" med hela det sköna gänget tillbaka.

Fantastic 4 - okänt datum
”Spider-Man”-trilogins regissör Jon Watts får närmast i uppdrag att blåsa nytt liv i Fantastiska fyran-franchisen.
 
ANNONS: Alla tidigare Marvel-filmer finns att hitta på Disney+. Ett abonnemang kostar 89 kr i månaden eller 890 kr för ett helår. Läs mer och börja streama på disneyplus.com.
| 3 maj 2021 16:20 |