Film

Skribent

Jakob Åsell

2 augusti 2019 | 08:50

Ben Affleck och Ana De Armas aktuella för erotisk thriller

Stjärnorna kan förenas i bokadaption i regi av "Flashdance"-regissören Adrian Lyne.
Ben Affleck och stjärnskottet Ana de Armas are förhandlar om huvudroller i den erotiska thrillern "Deep Water", skriver Collider. Filmen blir regissören Adrian Lynes ("Farlig förbindelse", "9 1/2 vecka") första sen "Unfaithful" (2002). "Deep Water" är baserad på en roman av Patricia Highsmith ("The Talented Mr. Ripley") och manuset är skrivet av Zack Helm ("Stranger Than Fiction") och Sam Levinson ("Euphoria"). 
 
Ben Affleck hoppade i våras av rollen som Batman och har istället åter sökt sig till registolen för krigsdramat "Ghost Army" men tycks nu alltså aktuell även framför kameran i en återupplivad 80-tals-genre. Den kubanska skådespelerskan Ana de Armas har gjort sig känd genom filmer som "Blade Runner 2049" och "War Dogs" samt har även landat en roll i Cary Fukunagas "Bond 25" (2020).
 
 
Skådespelerskan Ana de Armas.
 
Affleck och de Armas är aktuella för rollerna som Victor och Melinda Van Allen, ett par som är fast i ett kärlekslöst äktenskap och bestämmer sig för att liva upp tillvaron genom att tillåta varandra att ha älskare. Saker och ting blir snart komplicerat och deras spel och hemligheter får en helt ny vändning när människor i deras närhet hittas döda.
 
Adrian Lyne, som är en expert på heta romantiska draman efter filmer som "Farlig förbindelse", "9 1/2 vecka" och "Ett oanständigt förslag" är tillbaka i branschen efter ett snart tjugo år långt uppehåll. Lyne har utvecklat projektet sen 2013 och tycks snart allt närmare att göra verklighet av det genom sina nya stjärnor i huvudrollerna.
 
 
| 2 augusti 2019 08:50 |