Farlig förbindelse (1987)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Filmen som 1987 tog  publiken till nya, skrämmande höjder i en otäck berättelse om ett tillfälligt möte som får oanade följder. Michael Douglas spelar Dan Gallagher, en New York-advokat som har ett hemligt möte med den förföriska Alex Forrest (Glenn Close) medan hans hustru (Anne Archer) är bortrest. Dan slår senare ifrån sig kärleksaffären som ett misstag och anser att det hela är över. Men Alex tänker inte låta sig avvisas ... om det så innebär att hon slår hela Dans familj i spillror för att behålla honom.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Filmrullen
En väldigt bra och mot slutet spännande film i en slags Stephen King-anda. Close är lysande i den här rollen och det är kanske den bästa hon har gjort. Douglas och Archer är också mycket duktiga i sina roller. En mycket välgjord rulle. förstår inte varför den inte har högre betyg på IMDb eller här på MovieZine. Den får en fyra av mig.
AntonKane
Bra att dom som inte sett den inte behöver tro det då.
David Brent
En av mina absoluta 80-tals favoriter! En stilbildande klassiker i genren och en film som man kan se hur många gånger som helst. Michael Douglas och Glenn Close är lysande och spänningen total. Ska se om den ikväll och det kanske blir en betygshöjning upp från fyra till fem, för som sagt så finns det inte många thrillers som är så gedigna och vassa som denna pärla!
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler