Film

Skribent

Mats Karlsson

4 mars 2018 | 19:00

Sharon Tates syster ser inte fram emot Tarantinos rulle

Debra Tate tror att "Once Upon A Time in Hollywood" kommer att såra familjen.
Tidigare i veckan offentliggjordes titeln till Quentin Tarantinos nästa film, "Once Upon A Time in Hollywood". Trots att vi inte vet hur mycket Sharon Tates kommer att synas i filmen går nu hennes syster Debra Tate till angrepp mot de inblandade.
 
Enligt TMZ tror Tate att Tarantino kommer att glorifiera Charles Manson, med tanke på regissörens törst för erotisering av mord. Hon säger till sajten att Tarantinos advokater skulle prata med henne, något som aldrig inträffade. Hon gick även hårt åt de skådespelare som medverkar i filmen:
 
- För (kändisar) handlar det bara om en lönecheck och de människorna bryr sig inte. De sårar familjen och de överlevande offren så mycket. De skiter fullständigt i det, säger Debra Tate.
 
Det som hittills är avslöjat om filmen är att den handlar om en western-stjärna (Leonardo DiCaprio) och en stuntman (Brad Pitt), som försöker överleva i ett Hollywood de inte känner igen längre. Western-stjärnan Rick Dalton bor granne med Sharon Tate, där hennes mord på något sätt ska vara en del av filmen. Men hur stort fokus det blir på mordet återstår att se.
 
"Once Upon A Time in Hollywood" får svensk biopremiär 9 augusti 2019.
| 4 mars 2018 19:00 |