Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 mars 2018 | 07:55

Quentin Tarantinos nya film heter "Once Upon A Time in Hollywood"

Brad Pitt och Leonardo DiCaprio är officiellt klara för att spela huvudrollerna i en film "om ett Hollywood som inte längre existerar".
Quentin Tarantino vänder sig till två gamla bekanta för ett nytt samarbete. Nu är det officiellt att Brad Pitt ("Inglourious Basterds") och Leonardo DiCaprio ("Django Unchained") tar huvudrollerna i hans kommande film, skriver EW.com.
 
Den går under titeln "Once Upon A Time in Hollywood", och utspelar sig i Los Angeles år 1969.
 
- Jag har jobbat på det här manuset i fem år, och bott i Los Angeles större delen av mitt liv, inklusive år 1969 då jag var sju år gammal. Jag ser fram emot att berätta den här historien om L.A. och om ett Hollywood som inte längre existerar. Och jag kunde inte vara gladare över det dynamiska paret DiCaprio och Pitt som Rick och Cliff, kommenterar regissören.
 
 
Leonardo DiCaprio ska spela Rick Dalton, en före detta western-stjärna på tv. Brad Pitt gör rollen som hans gamle stuntman Cliff Booth. Båda kämpar för att överleva i ett Hollywood som de inte längre känner igen.

Granne med Rick bor Sharon Tate, och det är sen tidigare känt att filmen också kommer berätta om det ökända mordet på henne, som genomfördes samma sommar av massmördaren Charles Manson och hans sekt.
 
"Once Upon A Time in Hollywood" får svensk biopremiär 9 augusti 2019.
| 1 mars 2018 07:55 |