Film

Skribent

MovieZine

6 februari 2017 | 08:17

Se alla filmtrailers från Super Bowl 2017

Nytt från "Ghost in the Shell", "Pirates of the Caribbean 5" och "Logan".
I natt avgjordes den 51:a Super Bowl i Staterna. Ett tv-jippo känt lika mycket för spektaklet som omringar det, som själva sporten. Amerikaner samlas framför tv:n i rekordtal för att se stora artister underhålla, och det är inte konstigt att annonsplatserna sägs vara snordyra.

Super Bowl har också blivit en extremt åtråvärd tv-sändning för de som vill marknadsföra kommande filmer och serier. Flera studios har skräddarsytt nya trailers, och nu kan vi njuta av bland annat en titt på ”Pirates of the Caribbean 5” och flera av vårens och sommarens största filmer.

A Cure for Wellness


"The Ring"-regissören Gore Verbinskis skräckthriller utspelar sig på ett spa i Alperna, där Dane DeHaan märker att någonting är väldigt fel. Svensk biopremiär 17 februari.


Baywatch


Dwayne Johnson och Zac Efron är i form för att återuppliva tv-klassikern "Baywatch" för vita duken... och ja, alla springer i slowmotion. På bio 2 juni.


The Fate of the Furious


Redan den 12 april får vi se åttonde "Fast & Furious"-filmen på svenska biodukar. Mer högoktanig action och familjedrama när Vin Diesel går över till den mörka sidan.


Ghost in the Shell


Scarlett Johansson har huvudrollen när mangaserien "Ghost in the Shell" blir spelfilm. Sci-fi-rullen kommer på bio den 31 mars.


Guardians of the Galaxy: vol 2


Det skönaste rymdgänget har samlats för en uppföljare. Årets första Marvel-äventyr ser vi på svensk bio redan från 26 april.


John Wick: Chapter 2


Keanu Reeves driver med "Fifty Shades"-filmerna i nya trailern. "John Wick: Chapter 2" får USA-premiär runt Alla hjärtans dag, men tyvärr blir det ingen svensk biopremiär.


Life


Daniel Espinosa ("Snabba cash") regisserar Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal och Rebecca Ferguson i rymdthriller. På bio 24 mars.


Logan


Hugh Jackman säger adjö till Wolverine med en tredje fristående film om mutanten. Den här gången ser det ut att bli den råaste och våldsammaste "X-Men"-filmen någonsin. Biopremiär 1 mars.


Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge


Den 24 maj kommer Jack Sparrow tillbaka, och nya fiender väntar redan på den otursförföljde piratkaptenen.


Transformers: The Last Knight


Det blir ju ingen biosommar förrän Michael Bay spränger halva jorden. Femte "Transformers"-filmen landar på bio 24 juni.



Vilken trailer gillade ni bäst? Kommentera nedan.
| 6 februari 2017 08:17 |