Film

Skribent

Alexander Dunerfors

22 september 2012 | 15:15

Marvel planerar redan för Fas Tre

Tyvärr, Hulken - ingen egen film förrän "The Avengers 2".

Efter succén med "The Avengers" går Marvels filmuniversum in i Fas Två, som börjar med "Iron Man" i maj 2013 och får sin upplösning med "The Avengers 2" två år senare. Men producenterna bakom superhjältefilmerna har planer som sträcker sig längre än så. Kevin Feige berättar för MTV:

- Fas Ett lyckades för att vi höll oss till våra planer. Planerna sträckte sig över många, många år men det lönade sig till slut. Jag ser att Fas Två utvecklar sig på samma sätt. i ska ta tid på oss och se till att vi gör det rätta för varje enskild film, samtidigt som vi väver in element som inte bara bygger upp till kulmen i Fas Två, men också inleder Fas Tre.

Någon som man hoppas ska få en egen film som en del av Marvels Fas Tre, är Hulken:

- Kan Hulken bära upp en egen film och vara lika underhållande som han var i "The Avengers"? Det tror jag verkligen. Vi kommer definitivt inte att ge oss på det förrän "The Avengers 2", så det finns gott om tid på att tänka ut det (...) "Planet Hulk" har en cool story. "World War Hulk" har en cool story, tillägger Feige.

Vilken av de kommande Marvel-filmerna ser du mest fram emot? Kommentera nedan.

Det här är Marvels Fas Två:

Iron Man 3 - Premiär 26 april 2013

Iron Man (Robert Downey Jr) åker til Kina där han får möta sin värste fiende hittills, The Mandarin (Ben Kingsley). Shane Black regisserar.

Thor: The Dark World - Premiär 8 november 2013

Thors (Chris Hemsworth) äventyr fortsätter direkt efter händelserna i "The Avengers". Tom Hiddlestons Loki och Jeremy Renners Hawkeye ryktas komma tillbaka. Alan Taylor regisserar.

Captain America: The Winter Soldier - Premiär 4 april 2014

Steve Rogers (Chris Evans) fortsätter sitt samarbete med Nick Fury (Samuel L. Jackson) och S.H.I.E.L.D. i den moderna världen. Bröderna Anthony och Joe Russo tar över registolen.

Guardians of the Galaxy - Premiär 1 augusti 2014

Regissören James Gunn tar sig an ett nytt team intergalaktiska superhjältar. En av skurkarna blir Thanos, som smidde onda planer redan i slutet av "The Avengers". Vi väntar med spänning på att höra den första castingen.

The Avengers 2 - Premiär 1 maj 2015

Joss Whedon behåller kontrollen över superteamet och de flesta skådespelarna väntas komma tillbaka, i uppföljaren till årets i särklass mest framgångsrika film. Slutet på Marvels Fas Två.

Ant-Man - premiär ej klar

En ny bekantskap för biopubliken, är biokemisten Hank Pym som utvecklar ett instrument som låter honom kommunicera med och styra insekter. Regissören Edgar Wright ska se till att få in lite mer humor i Marvels universum. Det är inte klart var "Ant-Man" platsar i Fas Två, även om det tidigare talats om premiär 2014. Men som det ser ut nu kan karaktären mycket väl få ett gästspel i någon av de tidigare filmerna, och sedan inleda Fas Tre år 2015 eller senare.

| 22 september 2012 15:15 |