Film

Skribent

Viktor Jerner

22 juli 2016 | 19:00

En utsökt första poster från "Wonder Woman" har landat

Power. Grace. Wisdom. Wonder. ComicCon i San Diego levererar!
Som nämnt i tidigare texter tyckte jag att Gal Gadots korta inhopp som DC Comics-hjältinnan Wonder Woman var en av de största behållningarna med Zack Snyders fantastiska "Batman v Superman: Dawn of Justice". Tack vare Warner Brothers och DC:s enorma filmsatsning - som nu trycker plattan i mattan - kommer vi nästa år få se mer av henne i både Patty Jenkins "Wonder Woman" och Zack Snyders "Justice League".

Förmodligen kommer vi få se en del material från båda dessa titlar inom kort då den massiva film- och seriemässan ComicCon just nu pågår i San Diego. Imorgon kring klockan 20.30 svensk tid har Warner Brothers sin panel, så ni som är intresserade kan hålla lite extra utkik då. Sannolikheten för att en "Wonder Woman"-trailer visas är väldigt stor, och antagligen dyker den upp online relativt fort. 

Redan idag börjar Gal Gadot bygga upp peppen, för via sitt Twitterkonto publicerade hon nyligen den första postern från filmen. Trevligt nog är det en fullkomligt utsökt sådan: 


Visst, att köra färgkombinationen blå och orange är inte direkt nyskapande, men behöver verkligen allt vara det? I det här fallet tycker jag att det passar grymt bra och förmedlar en riktigt härlig känsla. Nu börjar nedräkningen till trailern! 

Vad tycks?
| 22 juli 2016 19:00 |