COMIC-CON 2017

Skribent

Viktor Jerner

24 juli 2017 | 12:00

En badass trippel-poster till "Avengers: Infinity War" har släppts

Guardians of the Galaxy ställs sida vid sida med The Avengers för att tillsammans möta det största hotet hittills i fullmatade "Avengers: Infinity War".
Trots Ben Afflecks lugnande Batman-besked, den fenomenala "Justice League"-trailern och några tidiga glimtar från James Wans "Aquaman" tycks sociala medier-snacket luta åt att det var Marvel som "vann" Comic-Con i helgen. De levererade en grym ny trailer till "Thor: Ragnarok" och släppte diverse casting-nyheter, ny projektinformation och lovande konceptbilder. Dessutom visade de upp en trailer från deras kanske mest efterlängtade film hittills; "Avengers: Infinity War"
 
Tråkigt nog var den likt den nya "Black Panther"-trailern exklusiv för besökarna på Comic-Con, och har därför inte släppts för allmänheten (än?). Som plåster på såren har Marvel nu valt att lägga ut den illustrerade trippel-postern (tre separata posters som sammansatta i sidled också fungerar som en helhet) som också dök upp under det fullmatade konventet. Den finns att beskåda i sin högupplösta skönhet nedan:
 
 
Även om jag personligen har väldigt blandade känslor kring hela Marvel Cinematic Universe (särskilt medlemmarna i det första Avengers-gänget som börjar bli hyfsat urvattnade nu) så måste jag säga att jag fullkomligt njuter av den här. För det första så är den helt visuellt utökt, men jag gillar också vibbarna som den får fram. Ett badass och storskaligt intergalaktiskt krig står för dörren och här får vi en känsla för hur det kan tänkas presenteras. Jag blir också varm i hela kroppen över allt som har med Black Panther att göra, Spider-Mans balla nya dräkt som vi fick en glimt av i "Homecoming" och Thanos med sin infinity gauntlet.
 
Jag förstår fortfarande inte riktigt hur bröderna Anthony och Joe Russo ska få ihop en sammanhängande och tillfredsställande spelfilm där alla de här karaktärerna får plats i rampljuset, men jag håller tummarna stenhårt för att de får till det. Frågan är dock; vart är Ant-Man? Jag har gått igenom postern millimeter för millimeter men kan verkligen inte hitta honom, men han borde väl finnas där någonstans?
 

Vidare läsning: Din guide till "Avengers: Infinity War"

| 24 juli 2017 12:00 |