COMIC-CON 2017

Skribent

Viktor Jerner

22 juli 2017 | 22:30

Ben Affleck sänker ryktena om att han vill lämna Batman-rollen

Efter en lång serie rykten och spekulationer har vi nu fått det svart på vitt.
Som MovieZines Jakob Åsell rapporterade under gårdagen så har det nyligen florerat en del nya rykten om att Ben Affleck av olika anledningar vill lämna Batman-rollen bakom sig och planerar att göra det inom en snar framtid, kanske till och med innan inspelningen av Matt Reeves kommande "The Batman".
 
Under kvällens Warner Brothers/DC-panel på San Diego Comic-Con passade Affleck på att en gång för alla förklara hur han känner kring Batman och vare sig han vill fortsätta porträttera honom eller inte framöver. Svaret är ett tydligt ja följt av en mängd utropstecken, då han sa följande:
 
 
Han säger klart och tydligt "Let me be very clear. I am the luckiest guy in the world. Batman is the coolest fucking part in any universe... It's incredible, and I'm so thrilled to do it. It's fucking amazing". Han fortsätter sedan med att säga att "I would be a fucking ape on the ground for Matt Reeves". 
 
Vi kan med andra ord ta ett djupt lättnadens andetag och glädjas över att Ben Affleck tycks vilja stanna kvar i DC:s filmvärld i framtiden och att han definitivt kommer axla manteln i Matt Reeves film. För mig som tycker att Affleck har gjort den hittills bästa tolkningen av en av tidernas bästa karaktärer blev det här en mycket trevlig avslutning på dagen.

 

Vidare läsning: Legenderna i "Justice League" drar ut i krig i fenomenal ny trailer.

| 22 juli 2017 22:30 |