COMIC-CON 2017

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 juli 2017 | 04:05

"Captain Marvel" ska utspelas på 90-talet, och Skrulls blir filmens skurkar

Dessutom återkommer Nick Fury, nu "med två ögon".
Brie Larson fanns ingenstans att skåda under Marvels panel på Comic-Con, men det droppades ändå en del nyheter kring Captain Marvels (eller Carol Danver, som hon egentligen heter) solofilm. Filmen får inte premiär förrän den 8:e mars år 2019, men Larson kommer att debutera i rollen i "Avengers: Infinity War", som ju släpps nästa år.
 
Första nyheten som ploppade upp är att "Captain Marvel" kommer att utspela sig under 90-talet. Nick Fury kommer att medverka, och Marvel-chefen Kevin Feige teasade till och med om att han "kommer att ha två ögon i den här."
 
Den största nyheten kom nog i form av att filmens skurkar för första gången avtäcktes, och hotet som Brie Larson kommer att behöva bekämpa kommer i form av utomjordingarna som kallas Skrull. Skrulls har figurerat i otaliga serietidningar genom åren, men de gör alltså debut på vita duken i "Captain Marvel".
 
En första bild på Brie Larson i rollen visades också upp, och även om kvaliteten på den här smygtagna bilden är urusel går det i alla fall att skaffa sig en idé om hur hon kommer att se ut:
 
| 23 juli 2017 04:05 |