Film

Skribent

Jakob Åsell

31 juli 2019 | 09:15

De rika jagar människor i trailern till "The Hunt"

"The Leftovers"-skaparna bjuder på en samtidskommenterande och blodig thriller i "The Hunt".
För ett par veckor sen släpptes de första kittlande bilderna från Damon Linderlofs kommande thriller "The Hunt" som blandade politiska teman med skräck. Den reklamfilmslika teasern fokuserade på rika jägarnas perspektiv i den exklusiva och högst oetiska jakten på människor. Nu har den första riktiga trailern landat till den samtidskommenterande thrillern om den globala elitens oetiska nöjen, och här har perspektiven bytts till villebrådet, som är redo att slå tillbaka!
 
Manuset till "The Hunt" är skrivet av producenten och manusförfattaren Damon Lindelof ("Lost", "World War Z", "Prometheus") och hans kollega från "The Leftovers" Nic Cuse. I rollerna ser vi Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts, Justin Hartley, Glenn Howerton och Charli Slaughter. Skräck-thrillern kretsar kring en grupp från den globala eliten som för första gången samlas på ett avlägset gods för att byta fasanjakt mot människojakt. Men en av de jagade (Gilpin) känner till jägarnas planer bättre än de själva och sätter sikte på hjärnan bakom projektet (Swank). Frågan blir vem som jagar vem ute i skogen?
 
Här är den senaste trailern:
 
 
Vi tycks kunna vänta oss en politiskt laddad, rå action-thriller med vibbar av "Battle Royale" och "The Most Dangerous Game" från regissören Craig Zobel ("The Leftovers") senare i höst.
 
 
Ännu finns inget svenskt premiärdatum för "The Hunt".
 
| 31 juli 2019 09:15 |