Film

Skribent

Jakob Åsell

13 juli 2019 | 10:15

Människojakten kan börja i teaser-trailern till "The Hunt"

Den globala eliten unnar sig en helt ny typ av jakt i Damon Lindelofs senaste thriller.
Producenten och manusförfattaren Damon Lindelof ("Lost", "World War Z", "Prometheus") och hans kollega från "The Leftovers" Nick Cuse har gett sig ut i jakt på ny biopublik med första teasern till "The Hunt". Vi tycks kunna vänta oss en politiskt laddad, rå action-thriller med vibbar av "Battle Royale" och "The Most Dangerous Game" från regissören Craig Zobel ("The Leftovers") senare i höst.
 
 
 
 Filmens logline lyder: "Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De har ingen aning om var de är, eller hur de kommit dit. De vet inte heller att de har blivit utvalda... för ett väldigt specifikt syfte... Jakten"
 
 
I rollerna ser vi Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts, Justin Hartley, Glenn Howerton, Jim Klock, Charli Slaughter och Dean West. Enligt Universal kretsar action-thrillern kring en grupp från den globala eliten som för första gången samlas på ett avlägset gods för att byta fasanjakt mot människojakt. Men en av de jagade (Gilpin) känner till jägarnas planer bättre än de själva och sätter sikte på hjärnan bakom projektet (Swank). Frågan blir vem som jagar vem ute i skogen?
 
Låt jakten börja!
 
| 13 juli 2019 10:15 |