EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

4 augusti 2016 | 18:00

Möt tjejerna som får sparka röv i ”Suicide Squad”

Vi träffade Margot Robbie, Cara Delevingne och Karen Fukuhara för att prata om de coolaste rollerna i ”Suicide Squad”.
Det hör inte till vanligheterna att superhjältefilmer har starka kvinnliga huvudroller. Men så är bioaktuella ”Suicide Squad” ingen typisk superhjältefilm. 

MovieZines Gunnar Rehlin har träffat actionhjältarna Margot Robbie (Harley Quinn), Cara Delevingne (Enchantress) och Karen Fukuhara (Katana) som får slå in skallar med slagträn, hacka sina motståndare med svärd, och sparka röv på löpande band i några av filmens mest minnesvärda roller.

Se hela intervjun nedan:
Det känns så uppfriskande att se ”Suicide Squad” i en tid när man tänker ”Inte ännu en superhjältefilm…” Den är som en frisk fläkt. Kändes det likadant för er på förhand, att det skulle bli något nytt?

Margot Robbie: Hade det varit någon annan än David Ayer, så hade jag tänkt mig för innan jag tog en superhjälteroll. Det finns ju fullt av dem nu. Men när jag hörde att vi skulle göra en serietidningsfilm och att David Ayer skulle skriva och regissera den, förstod jag att det skulle bli speciellt. Han gör det verkligt och mörkt, samtidigt som serietidningsvärlden är så färggrann och overklig. Det skulle bli coolt.

Karen Fukuhara: David bryr sig om karaktärerna och skådespelarna. Det är trevligt att vara en del av något som inte bara handlar om stora effekter och action. Det finns ett hjärta och en själ.

Vi har kommit långt sedan kvinnorna i superhjältefilmer bara var damer i nöd. Här finns det tjejer som sparkar röv hela tiden.

Margot Robbie: Helt klart. Som skådespelerska är det trevligt med en sådan roll. Jag älskar verkligen min roll mest av allt, jag skulle inte vilja spela någon annan. Och så brukar det aldrig vara när man gör film.

I "Suicide Squad" märks det verkligen hur kul gänget måste haft på inspelningen. Tjejerna berättar att skådespelarna blev som syskon på en stor lekplats. Alla har redan skrivit på för två nya filmer, och de skulle inte tveka en sekund om det blir aktuellt med uppföljare.

- Det finns utrymme för mer. Nu när vi har hittat våra karaktärer och vi kommer så väl överens… Om det var upp till oss skulle vi filma nästa redan nu, säger Cara Delevingne.

Margot Robbie tillägger:

- Tvåan kan bara bli bättre. 

| 4 augusti 2016 18:00 |