Emily Browning

Skådespelare 07 December 1988 Melbourne, Victoria, Australia

Filmografi

Filtrera listan
Senaste
Genrer
Årtal
Tjänster
Dölj betygsatta
Visa fler
Senaste kommentarer
Wugllabang
Det jag reagerade på var att han refererade till mig som "mobbande mansgris" vilket är en benämning på någon som är starkt sexistisk mot kvinnor, han antog alltså att det fanns en sexistisk tanke/motivation bakom mitt inlägg, vilket jag upplever bara händer när man uttrycker negativa kommentarer om kvinnor, därför svarade jag som  jag gjorde(på ett ganska förhastat och ogenomtänkt sätt måste jag säga).

Men jag förstår vad du menar, jag anser dock inte att att det är mitt ansvar/plikt att alltid skriva saker som gör stämningen bättre då det enligt mig gör forumet allt för tillrättalagt och mindre underhållande. Alla får skriva vad dom vill så länge dom är beredda på att folk inte håller med och är beredda att argumentera, och såklart inte är dryga mot VARANDRA. Sen anser jag inte att det är sunt att bli kränkt av att jag inte gillar en persons läppar, men det är väl ett touchy subject :)

Så ja NU går vi vidare.
AntonKane
Tänkte bara bemöta kommentaren innan vi går vidare. För min del förefaller det sig betydligt mer logiskt att kritisera något så konkret som en skådespelares skådespelarinsatser än att förolämpa på ett sätt som kan upplevas som kränkande.

Som sagt handlar inte detta om moral det är normativt, och tycker faktiskt ej du borde kommentera någons utseende på ett sätt som kan uppfattas som kränkande alls. Sedan har du ju rätt i att det tas mer seriöst när en kvinna får negativa kommentarer om sitt utseende, detta kan dock varken jag eller Poor Ed ta ansvar för då vi inte yttrat nåt om att det är fel för att hon är kvinna, finns dock själ till varför det är mer känsligt med förolämpande kommentarer till kvinnliga i synnerhet unga skådisar, då det är nåt som utstås i större utsträckningar.

Det jag säger i mot är att du inte få skriva vad du vill, jag anser dock att du borde tänka igenom om det kan uppfattas som nedsättande, och om det ens kan tillföra något mer än en tråkig stämning. Detta är givetvis inget måste, men får du skriva vad du vill, får givetvis även jag bemöta och kritisera det.
Wugllabang
The fuck. 

Ja ha en bra kväll du med.
Visa fler (9)