Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 april 2020 | 00:30

Trailer: Vågar du titta på nya skräckserien "50 States of Fright"?

Sam Raimis nya skräckserie är en av femtio nya originalserier som släpps nästa vecka, under lanseringen av den nya streamingtjänsten Quibi.
Vi har vid ett flertal gånger rapporterat om den kommande streamingtjänsten Quibi, som enbart kommer att finnas tillgänglig i mobiltelefoner och där alla avsnitt ska fungera i både vertikalt och horisontellt läge. Alla avsnitt kommer dessutom att vara som högst mellan 10-12 minuter långa.
 
Genom grymma avtalsvillkor för film och tv-skapare så har den nya streamingtjänsten lyckats locka till sig mängder av respekterade regissörer, tv-skapare och manusförfattare samt skådespelare.
 
Den senaste att få en trailer, vi har visat upp ett gäng tidigare, är Sam Raimis ("The Evil Dead", "Spider-Man") nya skräckserie "50 States of Fright", som under femtio avsnitt kommer att ta oss igenom USA:s samtliga stater - och bjuda på ett nytt fristående skräckavsnitt från varje stat.
 
 
Ett flertal kända ansikten flimrar förbi i teasern, men de skådespelare som har bekräftats för serien hittills är Golden Globe-vinnaren Rachel Brosnahan, Travis Fimmel, Christina Ricci, Jacob Batalon, Ming-Na Wen, Taissa Farmiga, Asa Butterfield, John Marshall Jones, Ron Livingston, Victoria Justice, Karen Allen, Colin Ford, Alex Fitzalan, James Ransone, Emily Hampshire, Elizabeth Reaser, Rory Culkin, Warren Christie, Danay Garcia, och William B. Davis.
 
Efter att MovieZine hörde av sig till Quibi för att ta reda på när en eventuell svensk lansering av tjänsten var planerad, så fick vi dessvärre svaret att det i nuläget enbart är USA och Kanada som kommer att kunna ta del av den nya streamingtjänsten den 6 april. Men i dessa corona-tider får vi hoppas att de omprövar sitt beslut och släpper appen även utanför Nordamerika inom kort.
 

Läs också: Kan Quibi bli den mest populära streamingtjänsten?

 
Vågar du ge den nya skräckserien "50 States of Fright" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 5 april 2020 00:30 |