Serie

Skribent

MovieZine

5 september 2019 | 22:40

Trailer: "Jack Ryan" kommer tillbaka i november hos Amazon Prime

Under den andra säsongen av "Jack Ryan" kommer vi även att få lära känna den helt nya karaktären Harriet "Harry" Baumann, spelad av svenska Noomi Rapace.
Amazon Prime fortsätter att leverera med åtminstone någon ny, påkostad, originalserie varje månad. Efter vårens och sommarens "Good Omens", "Too Old to Die Young", "The Boys" och "Carnival Row" kommer vi den 1 november att få ta del av den andra säsongen av popcorn-action-serien "Jack Ryan". 
 
John Krasinskis version av författaren Tom Clancys "Jack Ryan" är den första att adapteras till tv-serie, efter en rad mer eller mindre lyckade filmadapteringar. Den första säsongen lyckades få till en slags påkostad popcorn-version av serier som "24" och "Homeland", där det actionsekvenserna ofta kändes som att de lika gärna kunde höra till vilken popcorn-rulle på bio som helst. 
 
 
Till den andra säsongen kommer även Noomi Rapace att ansluta som den tyska underrättelsetjänst-agenten Harriet "Harry" Baumann, vid sidan om Wendell Pierces ("The Wire") karaktär James Greer och Michael Kellys ("House of Cards") Mike November.
 

Läs också: Popcorn-actionserien "Jack Ryan" får en tredje säsong

 
Kommer du att ge den andra säsongen av "Jack Ryan" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 5 september 2019 22:40 |