Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 februari 2019 | 10:30

Popcorn-actionserien "Jack Ryan" får en tredje säsong

Amazon Prime Video vill se mer av sin actionserie med John Krasinski i huvudrollen, som den populära karaktären "Jack Ryan".
Tom Clancys böcker om "Jack Ryan" har gjorts om till en rad filmer tidigare genom åren, med skådespelare som Harrison Ford och Chris Pine i rollen som CIA-analytikern Ryan.
 
John Krasinski är däremot den förste att axla rollen i en tv-serie. I augusti förra året släpptes den första säsongen, och även om jag inledningsvis var lite skeptisk så visade det sig att Amazon Prime lyckats bryta ny tv-mark med sin serie. En serie som lättast kan beskrivas som en oerhört påkostad version av "24", där all action är och ser ut att vara lika påkostad som i vilken popcornrulle som helst.
 
Vi vet fortfarande inte när vi kommer att få ta del av seriens andra säsong, som kommer att ta oss till Sydafrika där Ryan kommer att stöta på en ny karaktär spelad av Noomi Rapace. The Wrap kunde under natten ändå bekräfta att Amazon Prime lagt en beställning på en tredje säsong av "Jack Ryan" också. 
 
Vad tyckte du om den första säsongen av "Jack Ryan"? Kommentera gärna nedan!
| 14 februari 2019 10:30 |