Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 oktober 2020 | 16:45

"The Witcher" släpper första bilderna ur säsong 2

Henry Cavill visar upp sig i sin nya "The Witcher"-dräkt, ur den efterlängtade fortsättningen.
Den första säsongen av "The Witcher" blev en av förra årets mest populära tv-serier och seriens många fans går nu omkring och inväntar fortsättningen. Men via sitt Instagram-konto har Henry Cavill, som spelar "The Witcher"-huvudrollen som Geralt of Rivia, nu släppt de två första bilderna ur den kommande säsongen.
 
 
På de nya bilderna kan vi se Cavill klädd i den nya säsongens uppgraderade dräkt. Vi har tidigare rapporterat om hur den nya säsongen kommer att lägga ett större fokus på karaktären prinsessan Ciri, som bland annat kommer att påbörja sin "The Witcher"-träning - sannolikt ledd av Geralt själv. 
 
- Vi hade mycket mer av Ciris berättelse i den första säsongen, som vi i slutändan tvingades korta ned. Och när jag nu tittar tillbaka på säsongen så känns det inte som att hon är så närvarande, inte så mycket som jag hade velat. Så under säsong 2 kommer vi verkligen att fördjupa oss i hennes karaktär och förstå henne avsevärt bättre. Hon kommer också påbörja sin träning och påbörja sin resa mot att bli den karaktär vi känner igen från böckerna och från de senare tv-spelen, vi kommer få se henne bli den personen. Men det kommer inte att ske i en handvändning. Vi vill inte glömma bort var hon kommer ifrån, berättade Lauren Schmidt Hissrich (seriens skapare och showrunner) då. 
 
 
Skådespelaren Kim Bodnia är även klar för rollen som Vesemir, som sägs vara den äldsta levande witchern och en slags fadersfigur för Geralt medan Kristofer Hivju ("Game of Thrones", "Beck") kommer att spela Nivellen.  Utöver Cavill återkommer även Anya Chalotra i rollen som Yennefer, Freya Allan som Ciri och Joey Batey som Jaskier.
 
Det finns i nuläget inget bekräftat premiärdatum för den andra säsongen av "The Witcher", men den är förväntad att släppas någon gång under 2021.
 

Läs också: "The Witcher" får en spinoff-serie hos Netflix

 
Kommer du att fortsätta titta på "The Witcher" när den nya säsongen släpps nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 5 oktober 2020 16:45 |