Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 februari 2020 | 21:45

Sju nya skådespelare klara för säsong 2 av "The Witcher"

Netflix bekräftar exempelvis att den norske "Game of Thrones"-stjärnan Kristofer Hivju är klar för rollen som Nivellen.
Den första säsongen av "The Witcher" har sedan sin premiär i slutet av december varit världens mest omtalade och populära tv-serie, en given succé med Henry Cavill i huvudrollen som Geralt of Rivia.
 
Vi har redan rapporterat om att Netflix dragit igång inspelningarna av den nya säsongen och att Kristofer Hivju ("Game of Thrones", "Beck") ryktades ha landat en av de större nya rollerna. Nu rapporterar Deadline att Netflix har bekräftat att Hivju är klar för rollen som Nivellen.
 
Men även att Yasen Atour ("Young Wallander") kommer att spela Coen, Agnes Bjorn är klar som Vereena, Paul Bullion ("Peaky Blinders") som Lambert, Thue Ersted Rasmussen ("Fast and Furious 9") som Eskel, Aisha Fabienne Ross ("The Danish Girl") som Lydia och slutligen att nykomlingen Mecia Simson landat rollen som Francesca. 
 
Utöver Cavill återkommer även Anya Chalotra i rollen som Yennefer, Freya Allan som Ciri och Joey Batey som Jaskier. Seriens skapare har tidigare sagt att den förväntade premiären för den andra säsongen i nuläget är "någon gång under 2021", men med tanke på att man har dragit igång inspelningarna tidigare än planerat får vi hoppas att det innebär att "The Witcher" kommer tillbaka under den första halvan av nästa år.
 

Läs också: "Jag hoppas verkligen att man kommer gilla min Geralt"

 
Kommer du att fortsätta titta på "The Witcher" när den nya säsongen släpps? Kommentera gärna nedan!
| 21 februari 2020 21:45 |