Film

Skribent

Viktor Jerner

26 oktober 2017 | 08:00

"The Raid"-regissören Gareth Evans gör Deathstroke-film

Snälla, snälla, snälla låt det här bli verklighet.
Som vi har rapporterat om ett flertal gånger tidigare så blev det väldigt oklart huruvida legosoldaten Deathstroke fortfarande är skurken i Matt Reeves "The Batman" när han tryckte på reset-knappen under arbetet med projektet. Inte ens Joe Manganiello själv, som har fått rollen, visste hur läget såg ut ett tag.
 
Men för Manganiello och alla oss andra som verkligen älskar karaktären har det nu kommit mycket goda nyheter, då The Wrap rapporterar om att en Deathstroke-film är under utveckling hos Warner Brothers. Inte bara det, Gareth Evans är regissören som är påtänkt för projektet som både regissör och manusförfattare.
 
Evans har med indonesiska "The Raid" och "The Raid 2" etablerat sig som en av mina absoluta favoritregissörer inom actiongenren och är lite av ett botemedel mot den överklippta och svagt koreograferade dussinaction som präglar genren just nu. Att kombinera honom med den här karaktären, den ninja-smidiga och hyperintelligenta legosoldaten Slade Wilson, är kort sagt ett drömscenario. 
 
Kolla in speltrailern nedan för att få en känsla för karaktären och vad Evans skulle kunna göra i den här världen om han får chansen: 
 
 
I nuläget är det dock bara "tidiga diskussioner" kring det här projektet, så det är långt ifrån helgjutet att det blir av. Jag skulle inte kunna hålla mina tummar hårdare. 
 
Är du lika taggad som mig på det här lovande projektet?
| 26 oktober 2017 08:00 |