Film

Skribent

Viktor Jerner

18 mars 2017 | 21:30

Inte ens Joe Manganiello vet om han är med i "The Batman" nu

Oklarheterna kring nästa Batman-film blir bara fler och fler.
Efter nyheten landade om att manuset till kommande "The Batman" – som efter Ben Afflecks avhopp regisseras av Matt Reeves – ska skrivas om från grunden uppstod många frågetecken. Ett av de största; kommer Joe Manganiellos Deathstroke fortfarande vara filmens skurk? För mig och många andra har den karaktären och den castingen varit filmens enskilt starkaste kort på förhand, så det vore grymt tråkigt om han stryks. 

Tyvärr verkar detta nu vara lika oklart som allt annat i den här våldsamt turbulenta produktionen, då inte ens Manganiello själv vet om han kommer vara med i filmen längre. När han gästade tv-programmet Pittsburgh Today Live fick han frågan av programledarna och gav följande oklara svar:


"Kanske, vi får se" är alltså det enda vi får här, och det bådar givetvis inte gott. Det är inte med positiv ton Manganiello droppar det heller, så jag skulle säga att det finns en överhängande risk att Reeves och det nya teamet väljer att gå en helt annat väg. Ett eventuellt nytt upplägg kan självfallet också bli bra och jag kommer sitta på första parkett på premiären oavsett, men en live action-version av Deathstroke lär vara svårslaget. Men än vet vi inte hur det blir, så vi får hålla hoppet uppe.

Trevligt nog får vi i alla fall se Deathstroke i "Justice League" som dyker upp i november. 

Vad tror du? Kommer Deathstroke få vara kvar i "The Batman" eller väljer teamet en annan skurk? 
| 18 mars 2017 21:30 |