Film

Skribent

Viktor Jerner

8 september 2016 | 22:00

Bekräftat: Joe Manganiello spelar Deathstroke i "The Batman"

En av de absolut coolaste skurkarna i DC:s maffiga universum.
Warner Brothers och DC:s enorma filmuniversum fortsätter att växa. Efter Ben Afflecks härliga Twitter-ledtråd om den iskalla yrkesmördaren Deathstroke (bilden nedan) fick vi bekräftelse på att han faktiskt kommer att vara huvudskurken i den Affleck-regisserade Batman-filmen som landar 2018. Den har ännu inte fått en officiell titel, men det har länge ryktats om att den kort och gott kommer heta "The Batman".  
 

Om ni tycker att han liknar Deadpool så är det inte särskilt konstigt, för den karaktären är nämligen en skamlös ripoff - som sedan har blivit något väldigt annorlunda tonmässigt - från Marvels sida, som till och med hånfullt döpte mannen bakom masken till Wade Wilson. Deathstrokes namn? Slade Wilson. Otroligt, men sant

Men nu är det alltså äntligen Deathstroke som ska få sin tid i rampljuset, och direkt när nyheten om hans roll i kommande filmer landade började det spekuleras kring vem som ska spela honom. Joe Manganiello blev snabbt den mest sannolika kandidaten. Dels på grund av att han befann sig i London - där "Justice League" nu spelas in - samtidigt som Affleck släppte klippet, men också för att han började följa Ben Affleck, Zack Snyder och Deborah Snyder på Twitter i samma veva.

Dessa spekulationer har nu visat sig stämma, då Geoff Johns (högsta hönset hos DC och skriver manus till "The Batman" tillsammans med Affleck) har bekräftat castingen i en intervju med Wall Street Journal. Personligen gillar jag Manganiello skarpt, så det ska bli spännande att se hans tolkning av den här fascinerande karaktären. 

Tips för er som inte har så bra grepp om Deathstroke! Kolla in den här fenomenala trailern till spelet "Batman: Arkham Origins" där han gör ett inhopp. Han dyker inte upp förrän drygt två minuter in, men tro mig, det är värt att se hela: 


Tyck till! Tror ni att Manganiello kommer bli en lämplig Deathstroke? 
| 8 september 2016 22:00 |