Film

Skribent

Jakob Åsell

13 juli 2017 | 09:11

Matt Reeves lovar en nystart med “The Batman” - kastar Afflecks manus

"Apornas planet"-regissören vill skapa en ny story i "The Batman" vilket betyder adjöss till Ben Afflecks manus och kanske även till Affleck som hjälte?
Matt Reeves, som klev in för att ersätta Ben Affleck i registolen för “The Batman” har nu avslöjat i en MTV-podcast att han även kastat ut Ben Afflecks manus (skrivet av Chris Terrio och Geoff Johns) för att börja om på helt ny kula.
 
Reeves meddelar i intervjun att det blir en nystart med en ny story som han själv säger sig tro kommer att bli riktigt cool. Matt Reeves är just nu bioaktuell med storfilmen “Apornas planet: Striden” och ligger även bakom filmer som "Cloverfield" och "Let Me In".
 
Detta spär på osäkerheten kring om vi kommer få se Joe Manganiello som skurken Deathstroke i “The Batman”. Samma oklarhet råder även kring huruvida Ben Affleck själv kommer att återvända som läderlappen efter den kommande “Justice League”-filmen. Räkna med fler nya rykten och avslöjanden nästa vecka när Comic-Con drar igång med Ben Affleck på plats i San Diego.
 
The Batman har ännu inget premiärdatum.
| 13 juli 2017 09:11 |