Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 mars 2021 | 07:00

Premiär! Idag släpps "Wonder Woman 1984" på HBO Nordic

DC:s senaste superhjältefilm har landat i Sverige, tre månader efter sin världspremiär.
Väntan har varit lång på DC:s actionäventyr "Wonder Woman 1984". Filmen släpptes i USA redan julen 2020 och sedan dess har vi väntat på en svensk biopremiär, som sköts fram gång på gång.

Idag kommer filmen äntligen ut i Sverige, tyvärr inte på stor duk utan på streaming. Du hittar den på HBO Nordic - som av en slump samma tjänst där Wonder Woman dök upp förra veckan i "Zack Snyder's Justice League".
 
 
I denna uppföljare till succén "Wonder Woman" från 2017 har det passerat några årtionden. Diana Prince (Gal Gadot) lever livet i det glada 80-talet, men när en makthungrig affärsman (Pedro Pascal) lägger fingrarna på fel artefakt är det dags att plocka fram lasson igen och fånga in skurken.

Kristen Wiig spelar skygga Barbara som förvandlas till skurken Cheetah, och Chris Pine kommer tillbaka i rollen som pojkvännen Steve (exakt hur det går till låter vi vara en överraskning).
 
"Två och en halv timmes fartfylld action" skriver Annika Andersson i sin MovieZine-recension och utlovar "en snygg och underhållande superhjältefilm som tillhandahåller precis den lagom dos mirakel vi behöver i dessa tider".

Har du redan sett "Wonder Woman 1984"? Betygsätt och recensera filmen här på MovieZine.
| 26 mars 2021 07:00 |