Film

Skribent

Andreas Samuelson

14 april 2024 | 17:00

Spana in skräckfilmsveteranen i rollen som Tomten i ”Terrifier 3”

Du har sett honom i filmer som ”Halloween” och ”Final Destination”. Nu spelar Daniel Roebuck självaste Tomten i ”Terrifier 3”. Spana in första bilden här.
Förväntningarna är höga på ”Terrifier 3”, uppföljaren till lågbdugetskräckisen från 2016 och dess oväntat framgångsrika tvåa från 2022. Vi har tidigare skrivit om att den tredje delen får en betydligt saftigare budget och att den kommer att utspelas under julen.
 
Nu får ensemblen ett tillskott i form av ett bekant ansikte. Veteranen Daniel Roebuck har medverkat i flera filmer inom genren, bland annat ”Final Destination”, ”John Dies at the End”, ”Phantasm: Ravager” samt flera av Rob Zombies filmer inklusive ”Halloween”.
 
Nu ska han spela självaste Jultomten i slasher-trean och vi kan nog baserat på de tidigare filmerna gissa att han går ett brutalt, blodigt öde till mötes. Se en bild nedan på en gladare stund ur filmen:
 
 
- Jag har hållit på den här hemligheten länge! Jag har varit riktigt exalterad över det. Jag ska faktiskt medverka i de filmer jag ser på. Det är extraordinärt. Det här är ”Terrifier” större, värre, bäst, säger skådespelaren till Bloody Disgusting.
 
Regissören Damien Leone har tidigare berättat att tredje filmen ska fortsätta där del två slutade, på ett sjukhus med mördaren Art the Clown (David Howard Thornton) och originalfilmens hjältinna Victoria (Samantha Scaffidi). Även Lauren LaVera återvänder som tonåriga hjältinnan Sienna.
 
Filmen har premiär den 25 oktober.
 
Ser du fram emot ”Terrifier 3”?
| 14 april 2024 17:00 |