Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 oktober 2023 | 10:45

Julslakt när skräckclownen återvänder i "Terrifier 3"

Art the Clown kommer tillbaka 2024 med "den otäckaste filmen i trilogin".
Den tredje "Terrifier" blir en julfilm. Det bekräftades under förra veckan av sajten Bloody Disgusting, som också bjussar på en första poster. Det sägs att trailern ska släppas 1 november på amerikanska biodukar.
 
Första "Terrifier" kom 2016 och gjorde inte mycket väsen av sig, förutom kanske bland de allra mest härdade skräckfansen. Det var först inför "Terrifier 2" som den breda publiken fick upp ögonen för brutala Art the Clown. Det rapporterades om biovisningar i USA där publiken svimmade och spydde, vilket gav filmen riktigt fin PR. Förra vintern gick den även upp i Sverige.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Nu planeras alltså en tredje film, som av bilden att döma utspelas kring jul. I en färsk intervju med Joblo berättar regissören Damian Leone mer:
 
- "Terrifier 3" är så galen. De första fem minuterna av filmen kommer bli väldigt kontroversiella. En studio hade aldrig låtit mig spela in de här scenerna.
 
- Vi kommer skifta tonen tillbaka till den första "Terrifier". Jag vill inte komma för långt från originalet, det vore fel. Jag vill fånga samma mörka och naiva ton. Men det kommer att bli den mörkaste och otäckaste filmen i trilogin.
 
Se hela intervjun nedan.
 
| 31 oktober 2023 10:45 |