Film

Skribent

Tobias Andersson

1 juni 2023 | 16:30

Saftig budget för ”Terrifier 3” – förvänta dig ännu mer blod!

”Terrifier 3” lovar att det inte kommer hållas tillbaka på blod och äckel när filmen får premiär 2024.
Gränser verkar flyttas fram ytterligare när mördarclownen Art återvänder för tredje gången. Hans nästa brutala massaker ska bli ännu råare än någonsin – det är ett löfte från skaparen Damien Leone som bekräftar att budgeten skruvas upp rejält till nästa del i slasher-franchisen.
 
Hur mycket kosing som ska pumpas in i filmprojektet är inte helt fastslaget, men vi ska räkna med en budget på en sjusiffrig skala. Alltså minst en miljon dollar (1 000 000), rapporterar Deadline. Ett rejält lyft då ”Terrifier 2” kostade 250 000 dollar att spela in.
 
”Terrifier 3” kommer att flytta fram gränserna för skräckgenren och fortsätta med de kompromisslösa bedrifterna som fans av franchisen förväntar sig. Om du tyckte att clownen Arts skräckvälde i tvåan var extremt så har du inte sett någonting än, sa Damien Leone till Deadline.
 
Tjena mors alla slasherdiggare, här kommer jag redo att sätta skräck i biobesökaren för tredje gången.
 
Än så länge har inget avslöjats om handlingen men det är ju knappast för storyns skull som man väljer att se en ultravåldsam slasherfilm. Vad vi däremot vet är att skådisen David Howard Thornton förväntas ta på sig clownutstyrseln igen för att sprida skräck i rollen som mördarclownen Art.
 
Inspelningen av ”Terrifier 3” börjar i vinter och siktar på en biopremiär i slutet av 2024. Det ska bli intressant att se hur många liter fejkblod som kommer att spillas med en mustig miljonbudget.
| 1 juni 2023 16:30 |