Film

Skribent

MovieZine

15 april 2015 | 15:30

Rykte: Första titten på Batman vs. Superman imorgon

Det ryktas att Zack Snyder kör en marknadsföringsmässig fuling imorgon.
Vi rapporterade igår om det enorma Star Wars-event som ska gå av stapeln i Anaheim i helgen. Nu kan det få konkurrens om världens uppmärksamhet av Zack Snyder och hans "Batman v Superman: Dawn of Justice". 

Latino Review rapporterar via Instagram att det ryktas om att Snyder och Warner Bros. ämnar stjäla en del av blickarna från "Star Wars: The Force Awakens" genom att twittra ut de första 5 sekunderna av trailern till deras egen film, bara timmen innan J.J. Abrams event drar igång. Det ska sedan gå att registrera sig på något vänster för att få se hela trailern på bio den 20:e april, och den ska dessutom visas innan visningar av "Avengers: Age of Ultron". Detta går emot tidigare rykten som pekat på att marknadsföringen ska gå igång först tillsammans med "Mad Max: Fury Road".

Vi vill förtydliga att det ännu inte tillkännagetts från Warner Bros. håll att trailer-sekunderna verkligen kommer att visas upp, men om du är sugen på en första liten munsbit från "Batman v Superman: Dawn of Justice" gör du bäst i att hålla koll på Twitter runt klockan 18:00 imorgon svensk tid.

Ser du fram emot mer från Läderlappen, Stålis och Mirakelkvinnan?
| 15 april 2015 15:30 |