Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 februari 2020 | 22:30

Macaulay Culkin klar för säsong 10 av "American Horror Story"

"Ensam hemma"-stjärnan får skrämmas tillsammans med "American Horror Story"-veteranerna Sarah Paulson, Evan Peters och Kathy Bates i nya säsongen.
Det är fortfarande oklart exakt vad den kommande säsongen av Ryan Murphys "American Horror Story" kommer att handla om, men seriens skapare har sedan tidigare lovat att hitta på något extra speciellt för att fira att man nu är uppe i hela tio säsonger.
 
Murphy har däremot äntligen avslöjat, via sitt Instagram-konto, vilka skådespelare som kommer att dyka upp i den nya säsongen. AHS-veteranerna Sarah Paulson och Evan Peters, som hoppade över den nionde säsongen, är tillbaka och får stöd av Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross och Finn Wittrock - samt den gamle "Ensam hemma"-stjärnan Macaulay Culkin.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

#AHSSeason10

Ett inlägg delat av Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

 
Ett tag såg det ut som att den tionde säsongen kunde bli seriens sista, fast för några månader sedan lade FX en beställning på tre ytterligare säsonger av "American Horror Story"... så skräckfansen kan andas ut. Det finns inget officiellt premiärdatum för den tionde säsongen ännu, men någon gång under "hösten 2020" förväntas den släppas i USA åtminstone.
 

Läs också: FX släpper premiärdatum till några av årets mest efterlängtade serier

 
Ser du fram emot den tionde säsongen av "American Horror Story"? Kommentera gärna nedan!
| 26 februari 2020 22:30 |