Film

Skribent

Viktor Jerner

9 juli 2016 | 15:00

Kolla in en ny bakom kulisserna-bild från "Justice League"

Den officiella stillbildsfotografen Clay Enos delar med sig av en riktig pärla.
Under den senaste tiden har det äntligen börjat landa lite betydande information kring Zack Snyders påkostade superhjälteepos "Justice League", och på kommande ComicCon i San Diego om några veckor kommer vi förhoppningsvis få njuta av mer officiellt material. Vågar man hoppas på en högupplöst bild på hela gänget i sina dräkter och någon sorts teasertrailer? Vi får hålla tummarna.  

Men fram tills dess får vi nöja oss med den bild som landade idag, från den skickliga stillbildsfotografen Clay Enos som ofta jobbar tillsammans med Snyder och Warner Brothers. Just nu har han tagit över Entertainment Weeklys instagram och publicerar främst material från högaktuella "Suicide Squad", men han levererade också en smygtitt från inspelningen av just "Justice League". Den visar inte särskilt mycket, men det är härligt att se en stilig Snyder - som jag uppskattar mer än de flesta - i sitt rätta element. 



Bonus! Enos balla bild från Arkham Asylum i "Suicide Squad":  



Missa inte heller att kolla in Clay Enos personliga instagram-konto, där han regelbundet lägger upp spännande bilder från inspelningen av exempelvis "Batman v Superman: Dawn of Justice"

Vad hoppas ni på att vi får se från "Justice League" på ComicCon? 
| 9 juli 2016 15:00 |