Klipp

Skribent

Viktor Jerner

8 oktober 2016 | 08:00

Zack Snyder tar med oss bakom "Justice League"-kulisserna i ny video

Inspelningarna i Storbritannien är färdiga, och Zack Snyder firar med att ge oss en härlig smygtitt bakom kulisserna.
I november nästa år landar Zack Snyders superhjältetårta "Justice League" på biograferna världen över, så för oss som är stora fans av DC Comics underbara värld är det fortfarande lång och smärtsam tid kvar att vänta. Men innan Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) och Cyborg (Ray Fisher) svetsas ihop till tidernas tyngsta superhjälte-team får vi trevligt nog se Wonder Woman i en egen film om drygt ett halvår. 

Zack Snyder gillar också att låta oss fans hänga med ordentligt på resan, så med jämna mellanrum släpper han lite spännande material som gör att man kan hålla lågan uppe. Igår fortsatte han på det spåret, då han för att markera slutet på inspelningarna i Storbrittanien (nu väntar slutspurten på Island) släppte en liten bakom kulisserna-snutt via sitt Twitter-konto. Kolla in nedan: 


Det är en hel del ofärdigt material vi bjuds på, med greenscreens istället för bakgrunderna i slutprodukten, Cyborgs motion capture-dräkt och liknande, men det gör det inte mindre fascinerande att beskåda. Det är alltid roligt att få en inblick in i ett så komplext och väloljat maskineri, och alla verkar ha så oändligt roligt under inspelningarna.

Höjdpunkterna för mig här är allt material med Jason Momoa som Aquaman, att få se den nya taktiska batsuiten "in action" och vetskapen om att vi äntligen kommer få se Batman klassiskt hoppa från en "vattenkastare" (0:30 i klippet). Det har jag väntat länge på. 

Hur står peppmätaren inför "Justice League"? 
| 8 oktober 2016 08:00 |