Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 mars 2016 | 09:30

Kevin Hart och Bryan Cranston i "En oväntad vänskap"

Nyinspelningen av den franska myskomedin har hittat sina två huvudroller.
Den amerikanska remaken på franska feelgood-succén ”En oväntad vänskap” har dröjt, men inte glömts bort. 

Nya rapporter från Deadline menar att Kevin Hart och Bryan Cranston är nära att ta huvudrollerna i filmen, som ännu saknar regissör. The Weinstein Company producerar.

Komikern Hart känner vi bäst igen från ”Ride Along”-filmerna medan Cranston är allas vår ”Breaking Bad”-Walter och nyligen Oscarsnominerad för "Trumbo". Och jag måste säga att de känns rätt så perfekta för karaktärerna som Omar Sy och François Cluzet spelade i Frankrikes mest framgångsrika film genom tiderna.”En oväntad vänskap” handlar om förortskillen Driss som blir personlig assistent åt den stiffe överklassmannen Philippe. Naturligtvis förändrar de varandras liv på det sätt som bara sker på bioduken (även om filmen bygger på en sann historia). 

När vi först hörde om planerna på en remake i november 2012 var Chris Tucker och Colin Firth aktuella för de två huvudrollerna. På den tiden skulle Paul Feig (”Bridesmaids” och ”Ghostbusters”) regissera.

Kevin Hart beklagade sig nyligen om att hans filmer alltid blir sågade, kanske kan en mer seriös roll vara precis vad han behöver?

Vad tror ni om Cranston och Hart som filmduo?
| 31 mars 2016 09:30 |