EXKLUSIVT

Skribent

Alexander Kardelo

31 januari 2016 | 18:00

Kevin Hart: ”Mina filmer blir alltid sågade”

Komikern från ”Ride Along 2” pratar om dåliga recensioner och ger ett råd till alla kritiker.
Kevin Hart och Ice Cube är tillbaka som ett omaka snutpar i komedin ”Ride Along 2”. Historien upprepar sig: återigen rullar pengarna in, särskilt från amerikanska biodukar, medan recensenternas betyg är i botten.

Jag frågade skådespelaren och komikern Kevin Hart hur han ser på sågningarna.

- Saken är den: en kritikers jobb är att kritisera, det är själva definitionen. Jag kan inte bli sur på er. Ert jobb är att hitta det negativa, eller en liten gnutta av något positivt, i de filmer ni ser.

- Jag har märkt att kommersiella filmer aldrig får bra recensioner. De här människorna letar efter konst, så jag förstår inte varför man ens recenserar kommersiella filmer. Vi har gjort en stor actionkomedi, en genre som har gjorts 30.000 gånger förr, det finns ingenting nytt här. Det är en snutkomedi. Det blir skratt, det blir explosioner.


Foto: Calle Anderson

Hart fortsätter:

- Kritikerna kommer in och säger ”Herregud…! Jag har då aldrig sett på maken…” Spara hellre den energin till en film som handlar om Mozart. Här har vi två snubbar som åker till Miami för att fånga skurkar, så enkelt är det.

Senaste året har han spelat i komedin ”Wedding Ringer” mot Josh Gad och i ”Get Hard” mot Will Ferrell. Även de blev hyfsade publiksuccéer som pressen hatade.

- Det är lustigt. Mina filmer har aldrig fått bra recensioner, men alla mina filmer har fått A eller B+ i Cinemascore, biobesökarnas betyg. Så jag gör filmer för fans. Någon måste ha fel. Är det alla miljoner människor som går på bio, eller är det den arga killen vid ett tråkigt skrivbord som skriver?

Hans enda kritik till alla kritiker?

- Ni borde döma filmerna efter vad deras mål är. Vi vill bara underhålla. 

Se också: Kevin Hart väljer sina favoritfilmerFinns det en poäng i Kevin Harts kritik? Eller håller du med kritiken mot Kevin Hart? Kommentera nedan.
| 31 januari 2016 18:00 |