Film

Skribent

Viktor Jerner

31 juli 2016 | 00:30

Första officiella bilden på Tom Cruise med "The Mummy"-gänget

Inspelningen av Universals nyversion har nått slutfasen.
Känslorna kring Universals planer på att återuppliva sina klassiska monster (Mumien, Frankenstein, Dracula, Wolfman etc.) med en ny massiv franchise var till en början blandade för många, inklusive mig själv. Men sedan dess har det hänt en del. Tom Cruise har fått huvudrollen i "The Mummy", Russell Crowe kommer spela Dr. Jekyll/Mr. Hyde, Johnny Depp blir The Invisible Man och i rollen som Frankensteins monster lär vi med största sannolikhet få se Javier Bardem.

Imponerande casting, minst sagt. Men för att allt detta ska bli av gäller det att den första filmen - Alex Kurtzmans "The Mummy" som landar i mars nästa år - drar in rejäla summor pengar. Det enda vi har sett från den hittills är en del smygtagna inspelningsbilder, bland annat på den nya mumien som spelas av Sofia Boutella. Men något officiellt har vi inte fått, förrän nu. Skådespelerskan Annabelle Wallis har nämligen publicerat en inspelningsbild på sitt Twitterkonto:



Från vänster till höger ser vi Jake Johnson, Annabelle Wallis, Tom Cruise och Courtney B. Vance ute i den Namibiska öknen. Med tanke på karaktärernas kläder kan det nog ligga något i det rykte som har florerat tidigare om att det är någon sorts soldater i mellanöstern som väcker den onda mumiedrottningen. 

Ser ni fram emot att möta det här gänget i en nyversion av "The Mummy"? 
| 31 juli 2016 00:30 |