Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 februari 2020 | 07:35

Espen Sandberg gör överlevnadsthrillern ”Beast”

”Deadpool”-skådespelaren Morena Baccarin får slåss för sitt liv på en öde ö.
Norske filmskaparen Espen Sandberg verkar dras till filmer där modiga människor utsätts för ofattbara prövningar. Det såg vi inte minst i äventyrsfilmen ”Kon-Tiki” och senast i biografiska ”Amundsen”.

Hans nästa projekt är nog inget undantag. Han beskriver själv ”Beast” som en ”överlevnadshistoria på ett fysiskt och psykiskt plan” och hoppas att det kommer fånga och inspirera biopubliken.

Variety berättar att Morena Baccarin har fått huvudrollen som en kvinna som kraschlandar på en öde ö i Stilla havet. Hon måste kämpa för att komma tillbaka till sina barn, men också möta sina inre demoner - och ett yttre hot.

- För mig handlar ”Beast” om en kvinna som tvingas komma ut ur sin offermentalitet och hitta sin inre styrka och sitt mod, för att slåss för sig själv och ta tillbaka sitt liv, kommenterar regissören.
 
Skådespelerskan Morena Baccarin är känd för bland annat sina roller i "Homeland" och i "Deadpool"-filmerna. Hon ska också spela mot Johan Glans (!) i en kommande sci-fi/komediserie på Viaplay.
| 20 februari 2020 07:35 |