Serie

Skribent

MovieZine

5 juni 2019 | 08:20

Morena Baccarin och Johan Glans invaderar jorden

"Deadpool"-stjärnan Morena Baccarin och komikern Johan Glans möts i "Home Invasion" på Viaplay. Det är en komediserie i sci-fi-genren med premiär nästa år.
"Home Invasion" är en sci-fi/komediserie med Morena Baccarin ("Deadpool", "Gotham") som den ondskefulla hjärnan bakom planen att invadera jorden. I rollen som en av hennes utsända soldater ses komikern Johan Glans ("Swedish Dicks"). Den internationella skådespelaren John Noble ("Fringe") syns även i rollistan.

- Min karaktär har ett väldigt stort ego och tror att hon är Gud, en rolig karaktär där det finns mycket att jobba med. Det här är precis min typ av humor, säger Morena Baccarin i ett pressmeddelande.

Familjen Family är till synes en normal familj som anstränger sig för att passa in i samhället. På uppdrag av deras ondskefulla ledare har de blivit utsända för att invadera jorden. Deras sanna skepnad avslöjas snart när två inbrottstjuvar bryter sig in i jakt på pengar, och upptäcker istället att ägarna till huset är utomjordingar. Family, som gjort sig hemmastadda på jorden, börjar ångra sig och vill istället gå emot sin ondskefulla ledare, för att förhindra invasionen av jorden. Inbrottstjuvarna inser att de måste jobba tillsammans med utomjordingarna för att stoppa invasionen, rädda deras vänskap och rädda världen.

Serien regisseras av Don Bitters, som bland annat jobbat med visuella effekter i "House of Cards" och "The Maze Runner".

Inspelningarna av "Home Invasion" pågår i Budapest och premiären planeras till år 2020 på Viaplay.
| 5 juni 2019 08:20 |