Klipp

Skribent

Viktor Jerner

24 maj 2016 | 16:00

Den här typen av ball action skulle jag vilja se i Zack Snyders "Justice League"

Blur Studios visar vägen med sin episka trailer till DC Universe Online.
För mig som verkligen älskade Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice" är peppen givetvis oerhört stark inför fortsättningen på DC Comics filmiska universum. Både David Ayers "Suicide Squad" och Patty Jenkins "Wonder Woman" har jag väldigt höga förväntningar på, men allra mest taggad är jag inför Zack Snyders "Justice League Part 1" som landar i november nästa år. 

Hjältarna - särskilt Batman och Superman - i DC:s magiska värld har legat mig varmt om hjärtat sedan barnsben och de hjälper mig fortfarande dagligen navigera i den snåriga skog som vi kallar för livet. Så det faktum att vi inom en snar framtid får se dem tillsammans i live action-form på vita duken är väldigt stort och betydelsefullt för mig, minst sagt. Men samtidigt som jag redan på förhand har väldigt positiva känslor kring det här projektet så finns det ingen tvekan om att upplägget är en svår nöt att knäcka.

Giganter som Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) och Wonder Woman (Gal Gadot) ska samsas med Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) och Cyborg (Ray Fisher), det är inte helt lätt att få till på ett naturligt och respektfullt sätt. Marvel har visat - dock med blandade resultat - att det går att lösa och jag har starkt förtroende för Snyder och manusförfattaren Chris Terrio, så jag hoppas och tror att de kan leverera något riktigt minnesvärt.


Konceptbild inför "Justice League Part 1"

Tråkigt nog är det drygt 18 månader kvar innan filmen går upp på bio, och det finns ännu inget släppt material från filmen att peppa lite extra med. Snyder har filmat i över en månad nu dock, så kanske kan vi förvänta oss att någon sorts lineup-bild eller liknande dyker upp under sommaren (kanske i samband med ComicCon?). Tänk er så oerhört maffigt det kommer bli, när vi får se alla de sex skådespelarna i sina dräkter. Jag kan inte ens förställa mig det.

Jag hoppas att i alla fall en del av er läsare är lika taggade på det här som jag är och för att stilla hungern lite tills det dyker upp något officiellt material tänkte jag lyfta fram ett klipp som många verkar ha missat. Tim Miller (regissören bakom "Deadpool") och hans Blur Studios regisserade nämligen en animerad trailer till spelet DC Universe Online när det lanserades år 2010, och materialet i den är riktigt häftigt. 

Karaktärer som Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg, The Flash, Black Adam, Jokern, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke och Green Lantern (som tyvärr inte lär dyka upp förrän "Justice League Part 2") går bärsärkagång i en episk och nästan apokalyptisk kamp som det är omöjligt att få nog av. Allt är ytterst snyggt skildrat och jag hoppas verkligen att vi kommer få njuta av så här pass seriedoftande, ambitiös och lekfull action i Snyders filmversion. 

Kolla in trailern nedan och njut: 


Vad hoppas ni på att vi får se i Zack Snyders "Justice League Part 1"? 
| 24 maj 2016 16:00 |