Serie

Skribent

Erika Jarhed

12 april 2023 | 15:00

"Beef" kan få ytterligare två säsonger enligt serieskaparen

Kommer Netflix nya komediserien få en säsong två? Serieskaparen Lee Sung Jin berättar att han har stora planer för serien.
Förra veckan fick komediserien "Beef" premiär på Netflix som både gjorde kritiker och tittare nöjda. Redan nu har serien streamats i över 34 miljoner timmar och ligger på topplistan över serier på Netflix.
 
Frågan är nu om vi kommer att få en fortsättning på historien om Danny och Amy. Beef-skaparen Lee Sung Jin berättar för Rolling Stone att ingenting är bekräftat men att han har stora planer för serien.

- Jag ville att säsong ett skulle få en sorts avslutning, för säkerhets skull. Men jag har många idéer kring att fortsätta den här historien. Jag tror att om vi fick en säsong två så finns det många sätt att fortsätta historien om Danny och Amy på. Jag har en riktigt stor idé som jag inte kan säga än, men jag har tre säsonger i mitt huvud...
 
Det verkar som att vi kanske inte bara kan vänta oss en säsong två av serien, utan en tredje. Om detta blir till verklighet får vi se - vi håller tummarna.
 
I första säsongen fick vi möta Danny Cho (Steven Yeun), en misslyckad entreprenör, och Amy Lau (Ali Wong), en frustrerad egenföretagare, som hamnar i en trafikolycka. En fejd bryter ut mellan dem som påverkar både deras liv och relationer.
 
Se "Beef" säsong ett på Netflix nu.
| 12 april 2023 15:00 |