Film

Skribent

Viktor Jerner

19 maj 2017 | 14:00

Amber Heard cementerar att hon är perfekt som Mera i läckra nya bilder från "Aquaman"

Havets drottning har aldrig sett bättre ut.
Inspelningen av James Wans "Aquaman" – med bland andra Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman och Patrick Wilson i rollerna – startade som bekant för några veckor sedan och därför kan vi nu förvänta oss att marknadsföringen av filmen sakta men säkert kommer dra igång med stillbilder och liknande. 
 
Idag landade den allra första titten på filmen, i form av två bilder på Amber Heards karaktär Mera, Aquamans stora kärlek och havets mäktiga drottning. Vi har tidigare sett henne i en officiell bild från Zack Snyders "Justice League" – där hon gör ett kort inhopp – och även i den relativt färska trailern till den filmen. Det här är dock utan tvekan den bästa bilden på henne rent karaktärsdesignsmässigt och allså även den första från just "Aquaman".  
 
Först och främst, här är några paneler ur New 52-versionen av "Aquaman": 
 
 
Jämför sedan med de här bilderna som James Wan och Amber Heard la ut på sina respektive Twitter-konton idag: 
 
 
Utseendemässigt kan det verkligen inte bli bättre, det är ren perfektion rakt igenom. Jämfört med bilden från "Justice League" har dräkten genomgått en hel del förändringar också, och jag föredrar tveklöst den här nya versionen. Sen återstår det givetvis att se hur skådespeleribiten artar sig, men jag har förtroende för Heard och en stark känsla av att hon kommer leverera en riktigt minnesvärd prestation. I november, när "Justice League" landar, får vi det första smakprovet. 
 
"Aquaman" dyker inte upp på bio förrän i december nästa år, men innan dess har vi "Wonder Woman" att se fram emot precis runt hörnet.
 
Tyck till! Känns det som att Amber Heard är rätt val för den här rollen? 
| 19 maj 2017 14:00 |