Film

Skribent

Viktor Jerner

25 mars 2017 | 16:10

Nya trailern till Zack Snyders episka "Justice League" är här

DC Comics och Warner Brothers visar upp sin tveklöst största satsning hittills och det verkar bjudas på en superhjältetårta av episka proportioner.
Alla vägar ledde hit. Nu är det bara månader kvar tills vi kommer få se DC Comics flaggskepp "Justice League" på vita duken för första gången någonsin, med skickliga Zack Snyder vid rodret. 

Live action-versioner av Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) och The Flash (Ezra Miller) står sida vid sida inför hotet från superskurken Steppenwolf (Ciarán Hinds) – plus Darkseid, om vi har tur – och hans parademons. För mig är det inget mindre än en barndomsdröm som blir verklighet.

Redan i torsdags visste vi att den nya trailern skulle landa, då en serie korta trailer-teasers släpptes tillsammans med ett gäng nya posters. Marknadsföringen har med andra ord lagt i en helt ny växel och radiotystnaden (bortsett från lite nya bilder här och där) efter förra årets släpp i samband med ComicCon är ett minne blott. Kolla in den rykande färska nya trailern nedan: 


Kort sagt ser det verkligen helt gudomligt ut. Särskilt Batman – som jag har älskat helhjärtat så länge tillbaka som jag kan minnas – och Aquaman har Snyder verkligen fått till på fenomenalt vis och jag kan knappt vänta på att få se dem tillsammans. De stora "krigsscenerna" samt första materialet med Mera (Amber Heard) och Gordon (J.K. Simmons) går inte heller av för hackor. 

"Justice League" kommer på bio 17 november.

Hur går tankarna inför "Justice League" när ni ser det här? 
| 25 mars 2017 16:10 |