Sponsrad

Skribent

MovieZine

4 april 2021 | 12:00

5 underhållande tv-serier redo att plöjas på nylanserade Paramount+

I dagens täta tv-djungel är det aldrig enkelt att välja ut vilka tv-serier som förtjänar en chans. Här är fem sevärda titlar från nylanserade Paramount+.
Tillhör du också en av alla tv-älskare som spenderar alldeles för lång tid åt att försöka hitta nästa sevärda tv-serie att plöja, när det äntligen finns lite extra tid att spendera i soffan? Du är långt ifrån ensam. I takt med att det även har blivit allt fler streamingtjänster så sprids valen ut ännu mer.  
 
Vi har därför tagit fram fem titlar ur Sveriges nyaste streamingtjänst, Paramount+. Med tanke på att gamla Paramount Network, CBS All Access och Showtime nu alla kommer att leverera nya originalserier till tjänsten, så kommer dessutom utbudet bara fortsätta att växa... med premiären av både "Halo" och den kommande "Dexter"-säsongen bland några av de mest efterlängtade. När du väl har bestämt dig för att ge den nya streamingtjänsten en chans, så är det bara att börja beta av våra tips.
 

"Everyone is Doing Great"

 
 
Vi har vid ett flertal gånger hyllat den fantastiska tv-serien "Better Things" här på MovieZine och om du är en av många som gillar den serien, så är "Everyone is Doing Great" definitivt något för dig. Om du dessutom är ett gammalt "One Tree Hill"-fan, är frågan snarare varför du inte redan har kastat dig över James Laffertys och Stephen Collettis tv-serie. Handlingen kretsar kring två skådespelare som försöker hitta sin plats i livet - fem år efter att deras framgångsrika tv-serie lades ned.
 

"On Becoming a God in Central Florida"

 
 
Kirsten Dunst bjuder på sin Golden Globe-nominerade prestation i rollen som den fattiga vattenparks-anställda kämpen Krystal Stubbs. Efter att Krystals make (spelad av Alexander Skarsgård) kör parets ekonomi i botten, så blir det upp till henne att vända tillbaka livet på rätt köl igen. Men det här är långt ifrån en vanlig historia. För med ett multimiljards-pyramidspel och seriösa kult-vibbar, så lyckas Dunst ta sin roll till minst sagt oväntade ställen.
 

"Two Weeks to Live"

 
 
Skådespelerskan Maisie Williams gick igenom sin hårdträning redan under inspelningarna av "Game of Thrones", färdigheter hon nu får nytta av i action-komedin "Two Weeks to Live". Kim Noakes har bestämt sig för att hämnas på en grupp av gangsters som ligger bakom mordet på hennes pappa. När hon av olika anledningar blir lurad att världen kommer att gå under inom två veckor, så har det blivit dags att sätta fart. Både Williams och Sian Clifford, som spelar Kims mamma, bjuder på en riktigt underhållande första säsong.
 

"Yellowstone"

 
 
Den Oscarsnominerade manusförfattaren och regissören Taylor Sheridan ("Sicario", "Hell or High Water") har gjort Paramount+ till sitt hem under de kommande åren, där hans "Yellowstone" utan tvekan är en av streamingtjänstens absolut bästa tv-serier. I huvudrollen som ranchägaren och den hänsynslöse miljonären John Dutton hittar vi ingen mindre än Kevin Costner, vars familj slår tillbaka mot alla som utmanar familjens makt. 
 

"The Twilight Zone"

 
 
Oscarsvinnaren Jordan Peele ("Get Out", "Us") presenterade två helt nya säsonger av den klassiska antologiserien "The Twilight Zone", båda finns nu att ta del av. Varje avsnitt berättar en fristående skräck, sci-fi eller övernaturlig historia. Kumail Nanjiani, Steven Yeun, Joel McHale, Zazie Beetz, Jimmi Simpson, Damon Wayans Jr., Rhea Seehorn, Tony Hale och Gillian Jacobs är bara några av skådespelarna som dyker upp i de olika avsnitten, som berättas av Peele.
 

Så hittar du Paramount+ i Sverige

 
Från den 25 mars finns Paramount+ tillgänglig via Apple TV-kanaler på Apple TV-appen. Appen finns i Norden på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, utvalda Samsung, LG och Sony, Smart TV:s samt PlayStation- och Xbox-konsoler.
 
Paramount+ finns även tillgänglig via svenska partners som Com Hem, Boxer, Telenor och Allente. Tjänsten blir tillgänglig för alla Telias kunder i april. Paramount+ kommer även att släppas direkt till konsumenter via en egen app senare i april.
 

Läs också: Hundratals filmer finns nu att streama på Paramount+

 
Vilka tv-serier kommer du att plöja först från Paramount+? Kommentera gärna nedan!
| 4 april 2021 12:00 |